Consilierii județeni strâng rândurile. Țuțuianu i-a convocat în ședință

309
Consilierii județeni strâng rândurile. Țuțuianu i-a convocat în ședință - constituireconsiliuljudetean2016-1474908264.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, i-a convocat pe aleșii județeni la ședința ordinară a lunii septembrie. 


Acțiunea va avea loc joi, de la ora 13.00, în Sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ. Pe ordinea de zi se află 27 de proiecte de hotărâri. 


Printre acestea se află și cel care vizează încetarea mandatului de consilier județean al lui Lucian Lungoci și desemnarea de către PSD a unui alt membru, cel mai probabil, social-democrata Ionela Lokman, care în trecut a lucrat la Primăria Eforie. Reamintim că, luna trecută, Lucian Lungoci și-a dat demisia deoarece a fost ales administrator special al RAJDP.


Un alt proiect ce urmează să fie aprobat privește transmiterea bunului imobil "Obor Negru Vodă", proprietate publică a județului Constanța, din administrarea Consiliului Județean Constanța, în administrarea Consiliului Local Negru Vodă. Aleșii locali din Negru Vodă au solicitat preluarea acestui bun pe considerentul că oborul nu este racordat la rețeaua de energie electrică, întrucât RAJDP a reziliat contractul existent, iar Primăria orașului Negru Vodă nu poate face niciun demers în sensul rebranșării acestuia. Totodată, alte două proiecte asemănătoare fac referire la transmiterea oboarelor din Cobadin și General Scărișoreanu de la CJC la administrațiile locale. 


Printre altele, aleșii județeni vor lua în discuție și vor aproba atribuirea unor noi licențe de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse speciale regulate. Una dintre curse a fost solicitată de operatorul de transport CDI Transport Intern și Internațional SRL care dorește să efectueze curse pe traseele Constanța - Cernavodă și Medgidia - Cernavodă. Cererea a fost depusă la data de 16 august 2016. Conform documentelor, deplasările urmează să fie efectuate cu autovehicule ce au capacitatea cuprinsă între 16 și 55 de locuri.


Alte două proiecte asemănătoare vizează transportul pe traseul Tuzla - Agigea și Constanța - Agigea. Practic, este vorba despre asigurarea transportului angajaților de la SC Selgros Cash & Carry SRL. Firma interesată să obțină cele două licențe de traseu este SC Marcon Star SRL, operatorul având contract încheiat cu SC Selgros Cash&Carry SRL până la data de 31 decembrie 2017.


În altă ordine de idei, consilierii județeni vor stabili și comisia pentru evaluarea finală a managementului de la Centrul Cultural Județean Constanța - Teodor T. Burada, precum și comisia de contestații.


Totodată, se va aproba caietul de obiec-tive pentru concursul de proiecte de mana-gement și a Comisiei de concurs de proiecte de management, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța. 


În plus, se va modifica Organigrama Ștatelor de Funcții și a Regulamentului de Organizare și Funcționare pe anul 2016 ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3854 secunde