După ce a desființat cel mai bun spital de oase din țară, SOTRM Eforie, CJC promite acum bani pentru reabilitarea lui

1430
4

Articole de la același autor

Noua conducere a Consiliului Județean Constanța continuă vizitele la instituțiile subordonate pentru a se pune la punct cu situațiile existente în fiecare unitate, asta pentru ca liderii să cunoască problemele cu care se confruntă fiecare structură în parte. Încă de la preluarea mandatului de președinte al CJC, Horia Țuțuianu a precizat că prioritatea sa rămâne rezolvarea problemelor ce vizează sănătatea populației. Din acest motiv, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a intrat, practic, sub lupa noului președinte al CJC. 


"De la preluarea mandatului am făcut mai multe vizite la spital și am rămas uimit de ceea ce am găsit, în special, la secția de pediatrie și la neuro-logie. La pediatrie este dezastru, mobilierul vechi de 20 de ani. 


Le-am pus în ve-dere să remedieze problema. În plus, i-am pus în vedere domnului manager Cătălin Grasa și am dat un termen limită de 45 de zile pentru a-și desemna o echipă managerială competitivă. Îmi doresc foarte mult să aducem spitalul la un standard bun, să-l îmbunătățim", spunea, recent, președintele CJC, Horia Țuțuianu. 


În acest context, noua conducere a Consiliului Județean Constanța a decis să se implice în funcționarea normală a unităților spitalicești din județ, astfel că, după ce, de la preluarea mandatului, a vizitat Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, zilele acestea, i-a venit rândul Spitalului de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală Eforie Sud. Cândva o instituție cu renume și personal de elită, astăzi, spitalul de la Eforie Sud a devenit aproape o ruină. 


"Am vizitat fostul Spital de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală Eforie Sud. Am rămas dezamăgit când am constatat cum a ajuns una dintre unitățile de elită ale județului, specializată pe afecțiuni ortopedice și vechi de 100 de ani. Încă mai funcționează secția de Recuperare a Spitalului Județean Constanța. Din fonduri europene și cu contribuția Consiliului Județean Constanța, până în toamnă vom reabilita, la nivelul anului 2016, secția Ambulatoriu. Îmi doresc să identificăm fondurile necesare ca, până la finalul mandatului, să extindem în locația fostului spital și alte secții, pe care să le și dotăm la standarde europene", a declarat președintele CJC, Horia Țuțuianu.


Totodată, el a mai adăugat că a mai vizitat și Centrul Pilot de Servicii Comu-nitare pentru Persoane cu Handicap Techirghiol. 
"Am fost și la Centrul Pilot de Servicii Comunitare pentru Persoane cu Handicap - Techirghiol. Am remarcat că persoanele cu probleme locuiesc în condiții decente și că sunt îngrijite conform afecțiunilor de care suferă. Am remarcat, însă, că este nevoie și de investiții. În opinia mea, cea mai mare problemă o reprezintă lipsa personalului. Mă voi ocupa, personal, pentru a remedia aces-te deficiențe, astfel încât cele 140 de persoane cu handicap să beneficieze de condiții optime de tratament", a mai spus liderul CJC, Horia Țuțuianu. 


Comentează știrea

Sfatul medicului
2 august 2016
Domnule Tutuianu,luati cu acritura.Face bine la mahmureala

Asa fac alcoolicii.Dupa o noapte de chef cu baietii,betivanul isi gaseste nevasta la vecini si copii batuti.Mai vede prin casa sticle si pahare sparte,coada de la matura rupta,ciorba in acvariu,pisica in masina de spalat si hamsterul spanzurat.Este uimit. Se tot mira si se tot intreaba.Cine i-a facut lui necazul asta ? Betivanul nu-si aduce aminte ca asta este opera lui.Nevasta il iarta inca o data.Barbat ca al ei nu are nimeni.Bine ca s-au impacat.Ea desfunda butoiul cu varza si barbatul,ca un semn de recunostinta fata de nevasta ,duce gunoiul la tomberon.Mare minune.Toate bune si frumoase pana la urmatoarea betie cu prietenii.Asa fac betivanii astia din PSD.Au chefuit mai bine de 10 ani.Au demolat tot ce li s-a ivit in cale.Imi aduc aminte cum sareau dopurile la sampanie cand au inaugurat ei pasarela de la Mamaia.Acum se tot mira,sunt uimiti,nu se stie nimeni cine a demolat spitalul de oase.Uimirea lor va tine pana la alegerile din toamna.Apoi sa vezi chefuri si distractii cu prietenii din PSD.Baieti rai.

Bula
2 august 2016
Korekt

terenul spitalului e deja arvunit si banii luati. nenea asta e belea !

fani
2 august 2016
spitalul

Numai pentru acest JAF ,Constantinescu si consilierii ce l-au sprijinit ar trebui sa stea cate 15 ani dupa gratii .

fani
2 august 2016

Ai dreptate doctore : au montat acum 10 ani stalpi pentru iluminat in peninsula si parcuri(au cheltuit alti bani anul trecut pentru inlocuirea lor),au construit cam 7 fantani arteziene in urma cu 12 ani(acum vor sa fie inlocuite sau modernizate ),au distrus complet reteaua de troleibuze si tramvaie(cu siguranta erau la un mare chef cand au hotarat asta)si mai mult ca sigur vor cheltui alti bani sa reintroduca transport electric !

Răspuns la: Domnule Tutuianu,luati cu acritura.Face bine la mahmureala
Adăugat de : Sfatul medicului, 2 august 2016
Asa fac alcoolicii.Dupa o noapte de chef cu baietii,betivanul isi gaseste nevasta la vecini si copii batuti.Mai vede prin casa sticle si pahare...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4069 secunde