Consilierii județeni, convocați la ședință

275
1
Consilierii județeni, convocați la ședință - cjcconsilieriiconvocati-1467649708.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni se reunesc, mâine, în cadrul unei ședințe ordinare, întâlnirea urmând să aibă loc de la ora 13.00, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ.

Potrivit inițiatorului, președintele CJC Marius Horia Țuțuianu, pe ordinea de zi se află două proiecte de hotărâri. Primul dintre acestea vizează completarea CJC, fiind vorba despre învestirea în funcție și depunerea jurământului de către liberalul Marian Crușoveanu care a lipsit de la prima ședință. Cel de-al doilea proiect privește constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Constanța.

În ceea ce privește comisiile de specialitate din cadrul CJC, acestea vor fi nouă la număr, cu una mai mult față de cele existente. Noutatea o reprezintă Comisia de Relații cu Societatea Civilă și ONG-uri. Celelalte opt vor fi: Comisia de Buget Finanțe, Comisia de Inventar, Patrimoniu și Infrastructură, Comisia de Urbanism, Comisia de Mediu și Agricultură, Comisia Juridică, Ordine Publică și Situații de Urgență, Comisia de Sănătate și Protecție Socială, Comisia de Educație, Sport, Tineret și Turism și Comisia de Cultură, Culte și Monumente Istorice. 

Comentează știrea

Lazar
9 iulie 2016
Consilieri convocati la sedinta

PNL dva va mandriti cu Boroianu Robert Aurel,a-ti analizat corect,daca se in cadreaza in cele 10 porunci de integrare,va face imagine buna in fotografie,sau a-ti mintit lumea,ori sa primit prea multe sponzorizari de la Gepeto,sau e prea bine infiltrat in servicile secrete romane de tot apare pe scena politica costanteana si IPJ sau Magistrati Parchetului C-ta la protejat prea bine la Terfelirea Constitutiei romane.

Pagina a fost generata in 0.4167 secunde