S-a retras de pe lista de consilieri a PSD Constanța deoarece are dosar penal

233
2
S-a retras de pe lista de consilieri a PSD Constanța deoarece are dosar penal - psdsigla141461663537-1466627222.jpg
Social-democratul Iancu Tiberiu Roșu nu va mai ajunge consilier județean deoarece s-a retras de pe lista PSD Constanța.


"Având în vedere înregistrarea unui dosar penal la Judecătoria Constanța și pentru a nu aduce un prejudiciu de ima-gine Organizației Județene PSD Constanța, Roșu Iancu Tiberiu candidat pe lista de consilieri județeni ai PSD, a luat decizia de a renunța la mandatul de consilier județean obținut în urma scru-tinului din 05.06.2016. În acest sens, Roșu Iancu Tiberiu a depus la sediul Organizației Județene a PSD Constanța în data de 22.06.2016 declarația de renunțare la mandatul de consilier Județean", au transmis reprezentanții PSD Constanța. 


În consecință, Organizația Județeană a PSD Constanța a înaintat către se-cretarul Consiliului Județean Constanța actele necesare validării următorului candidat la funcția de consilier județean de pe lista de supleanți ai Parti- dului Social Democrat. Conform listei de supleanți, următorul pe lista PSD este Constantin Gălușcă. 


În altă ordine de idei, Iancu Tiberiu Roșu are pe rolul instanței un dosar penal în care este acuzat că s-a sustras prelevării de probe biologice.


Comentează știrea

Cosmin
22 iunie 2016
Mai sunt si altii

Credeti ca este singurul din aceasta echipa care are dosar penal? Mai cautati si veti mai gasi!

Draga Cosmine
23 iunie 2016
In Constitutie se spune ca....

Hotul neprins este un politician cinstit.Acesta este si un principiu fundamental al dreptului bolsevico-capitalist de sorginte damboviteana.De aici rezulta si dreptul hotului de a face legi,de a alege si de a fi ales,de a da lectii de morala,etc.Conform acestui principiu parlamentarii,legitimi de alfel,au votat recent o lege care le da dreptul sa-si angajeze nepotul/nepoata/nevasta/finul in Parlament.Tot ei au dreptul sa fure cu talent.Adica ei fura si apoi fac o lege care le justifica furtul.Daca ne intoarcem la social-democratul Iancu Tiberiu Roșu imi face impresia ca el este hotul de serviciu in PSD Constanta.Gestul domnului Rosu vrea sa ne convinga ca PSD s-a reformat din temelii.Alfel nu se explica de ce domnul Rosu a aflat de dosarul lui penal dupa ce a fost ales si nu se explica nici galagia facuta in presa.Putem sa spunem ca tovarasul Rosu s-a retras cu muzica de fanfara.Dehh...Spectacol in PSD Constanta ! Daca integritate nu e in PSD,nimic nu e.

Răspuns la: Mai sunt si altii
Adăugat de : Cosmin, 22 iunie 2016
Credeti ca este singurul din aceasta echipa care are dosar penal? Mai cautati si veti mai gasi!
Pagina a fost generata in 1.5653 secunde