Liberalii i-ar putea oferi lui Claudiu Palaz funcția de președinte la CJC. Va accepta Palaz?

4144
5
Liberalii i-ar putea oferi lui Claudiu Palaz funcția de președinte la CJC. Va accepta Palaz? - claudiuiorgapalaz161335287944-1465646110.jpg
Liberalii din Constanța continuă negocierile cu partidele de dreapta pentru a forma majoritate în Consiliul Județean Constanța. Drept urmare, PNL Constanța a transmis invitații liderilor PMP și ALDE pentru a participa la negocieri. Interesant este că Gheorghe Dragomir este dispus chiar să renunțe la funcția de președinte CJC pentru a o oferi PMP sau ALDE.


Redăm în continuare conținutul integral al invitației:


"Prin prezenta, Filiala Constanța a Partidului Național Liberal vă invită luni, 13 iunie a.c., ora 10.00, la sediul PNL Constanța din Bdul. Ferdinand nr.49, pentru a purta discuții cu privire la administrarea județului Constanța în mandatul 2016-2020. Avem datoria ca împreună să facem front comun, așa cum dorește electoratul constănțean de dreapta, în vederea implementării proiectelor asumate în campania electorală, astfel încât să ne respectăm promisiunea de dezvoltare și deschidere a municipiului și județului Constanța.

De asemenea, vă invităm la discuții privind desemnarea tuturor pozițiilor administrative, atât cele de la nivelul conducerii județene (președinte și vicepreședinți Consiliu Județean Constanța), cât și de la nivelul celorlalte unități administrativ-teritoriale (viceprimari). Pentru PNL Constanța este deosebit de importantă îndeplinirea promisiunilor din campania electorală, și nu funcțiile de conducere. În accepțiunea noastră, poziția de președinte al Consiliului Județean Constanța poate fi ocupată de oricare dintre reprezentanții celor trei partide de dreapta care vor participa la discuții. Vă amintim că, la alegerile locale din 5 iunie a.c., votul constănțenilor a fost covârșitor în favoarea partidelor de dreapta.

Drept urmare, ne exprimăm încrederea că veți da curs invitației noastre și nu veți prefera o alianță de conjunctură cu reprezentanții Partidului Social Democrat.


Președinte Filiala Constanța a Partidului Național Liberal, Deputat Gheorghe Dragomir"


Comentează știrea

un alegător
11 iunie 2016
circ

Vrăjeală de doi lei ca să se mai salveze cine poate. Pa, domnul Gh. Dragomir, pa, domnule Hașotti!

rex
11 iunie 2016
vise!

Probabil, Claudiu Palas ii cunoaste bine pe cei din turma sasului si nu risca ca dupa o intelegere sa se schimbe totul daca ridica sasul un deget, cum s-a intamplat in Parlament!

mary
12 iunie 2016
eu ,tu si ovidiu

Disperarea cand imi vine rup camasra de pe mine.Ai pierdut alegerile.Demisia!!!

Cristi
12 iunie 2016
Prea tarziu !

Prea scump ! Prea tarziu ! Dragomire , cu gasca ce te inconjoara , te du , te tot du , in toamna vine si scadenta ...

TEO
15 iunie 2016
Palas

Pai, tot sa ai asemenea bafta. Cu 6% si cu 3 consilieri, sa ajungi al doilea in conducerea judetului ? Palaz cred ca in disperare de cauza a acceptat lipirea de PSD poate,poate il va salva cineva de ureun dosar,poate doua. Aloooo,PRESA,ia luati voi la puricat cvurile consilierilor sa vadeti ce votanti in consiliu va avea acest doctore in drept, la sustinere;veti avea mari surprize.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.426 secunde