Robert Boroianu:

"Am obținut cel mai bun scor al PNL pe județul Constanța din 1990 încoace"

1523
6
Biroul Electoral Județean Constanța a finalizat, ieri, operațiunea de renumărare a voturilor declarate inițial nule, acțiune demarată în urma contestației formulate de PNL.


Astfel, după reverificarea tuturor celor aproximativ 25.000 de buletine de vot din tot județul, PNL a mai recuperat 50 de voturi. Chiar și așa, situația nu se schimbă cu nimic. Drept urmare, cele 37 de mandate au fost distribuite astfel: PSD a luat 16 dintre ele, PNL va avea 15, PMP a obținut trei, iar ALDE va avea tot trei mandate. 


În urma centralizării proceselor verbale din toate secțiile de votare din județul Constanța, Biroul Electoral Județean Constanța a comunicat și rezultatele finale pentru Consiliul Județean Constanța. 


Rezultatele arată că PSD a obținut 34,56% (99.971 voturi), PNL are 34,50% (99.815 voturi), ALDE - 6,02% (17.416 voturi), PMP - 6,36% (18.410 voturi), UDTTMR - 3,44% (9.961), PER - 2,68%, M10 - 2,76%, PRM - 2,60%, PRU - 1,53%, PND - 1,26%, PNTCD - 1,03%, PND - 1,26% iar PPU (Social-Liberal) - 0,91%.


În acest context, prim-vicepre-ședintele Organizației Municipale a PNL Constanța și viitor consilier județean, Robert Boroianu, s-a declarat mulțumit de rezultat, dar și puțin dezamăgit că partidul pe care îl reprezintă a fost la un pas să obțină cele mai multe mandate în Consiliul Județean Constanța. 


"În primul rând aș vrea să mulțumesc celor care au crezut în șansa noastră, celor care au crezut în noi și au votat PNL. Este o onoare pentru noi și votul acesta nu face altceva decât să ne oblige să fim mai buni și mai implicați în viața Constanței. Vom demonstra că proiectul politic cu care am plecat la drum este unul viabil și durabil, construit pe nevoile și pro-blemele comunității constănțene. Suntem mulțumiți de rezultat. Am obținut cel mai bun scor al PNL pe județul Constanța din 1990 încoace, ceea ce pentru noi este un imens motiv de mândrie. Practic, cu excepția votului pentru Consiliul Județean Constanța, unde am fost devansați cu 156 de voturi, am obținut cele mai multe voturi pentru primari și consilii locale, ceea ce demonstrează că PNL Constanța a devenit o adevărată forță pe scena politicii locale. Însă trebuie să recunosc că eu, personal, sunt și puțin dezamăgit pentru că am fost atât de aproape să câștigăm Consiliul Județean. 156 de voturi ne-au lipsit pentru a rescrie istoria județului Constanța, însă dezamăgirea mea, vă rog, să nu o traduceți în deznădejde sau resemnare. Ci, din contră ! Vom munci și mai mult, vom și fi și mai devotați proiectului nostru care înseamnă o Constanța demnă și puternică. În perioada următoare vom demara discuții și cu celelalte partide astfel încât să găsim soluții pentru a construi mai departe un proiect util pentru Constanța", a declarat Robert Boroianu.


Comentează știrea

ath
9 iunie 2016
PNL a infrănt....

In sfarsit,dupa 16 ani de umilinta,dupa 16 ani de lupte grele cu partidul lui Mazare,PNL a infrănt si la Constanta.Astia nu au fost in stare sa dea un primar in ultimii 20 de ani(o generatie) si ei se mandresc cu rezultatele obtinute.La Bucuresti,sefii de sectoare,barbatii adevarati au demisionat.La Constanta petrecaretii din PNL sunt in sarbatoare.Incompetentul Dragomir se crede sef la CJC sau mai rau deputat in Parlament.Premiati-l ca merita.O sa vedeti voi ce patiti la toamna,prostilor.Abia astept,am facut o pasiune pentru penelei.Domnule Dragomir,domnule Robert Boroianu,sa stiti ca m-ati adus pe calea cea dreapta.Mi-ati deschis ochii.Din cauza voastra,eu m-am inscris in PSD,iubirea vietii mele.Azi sunt trist,mi-e dor de Mazare,de Ilici si de Nicusor.Va multumesc !

ct
9 iunie 2016
PNL PDL DNA

Romani au unvins. Dna a fost invins ..Cu tot circul si sprijinul DNA " liberali" basihiti nu faceau nuci 10 % voturi la cta..Efectul a fost unul normal bucurestenii si au dat seama ca dna sj bashisti sant mana mana...Tot tacamul era comolet daca Udrea elena iesea PRESEFINte in locul lui Johan cel voinic..Binenteles carma la traian pt functia de Prim ministru.....Mama voastra de bashinosi asta ati fi meritat....

cupan
9 iunie 2016
FALS

Voturile le-a cistigat CHITAC nu pnl.Chiar cred ca pnl l-a tras in jos pe Chitac.In Cta pnlistii sint vazuti ca si colaboratori ai psdului(hasoti,dragomir ,etc).In toamna o sa aveti o mare surpriza cind noi cei de dreapta vom vota alt partid nu pnlul.

Ismailviabrussel
9 iunie 2016
Nu meriti .

Să te spânzuri an firma la giopeto ,să mai ăți bati joc de noi de la casa copilului nesimțitul să fi măcelărit prin decizia ta . Tiam trimis controale RVA și NEO și CVA la fabrica an Limburg Belgia adracu nu va ajunge an an dopati cu pastile din farmacie veterinara si sa fiți dereclati toți care naveti mila .

Costin
9 iunie 2016
Rusine

Dragomir fii barbata si da-ti demisia. Scorul pe care l-ati obtinut este un trend national. Daca un sac de cartofi candida din partea PNL rezultatul era pe aproape. Fara Nicusor si Radu Constanta trebuia castigata. Pe Fagadau nu-l mai da nimeni jos. Momentul crucial pentru actuala echipa PSD a trecut. Au 4 ani la dispozitie sa curete, lumineze si sa reabiliteze orasul. O vor face ca nu au incotro. Intram intr-o noua era. Generatia mafiei politice este pe cale de disparitie. Cine nu se aliniaza noilor reguli risca sa ajunga dupa gratii. Dragomir Gh. face parte din clanul derbedeilor care cred ca lor nu li se poate intampla nimic. Fals. Georgele sa stii ca au cazut ele imperii... Lasa partidul si dute tata unde vezi cu ochii. Nu te crede pe cai mari ca in toamna vei avea surprize mari.

Lazar
13 iunie 2016
Cel mai bun scor obtinut la PNL

D-na Carmen Mocanu va rog sa transmiteti din partea mea, Dl Presedinte al Ro.Klaus Iohannes si d-nei Co Presedinte PNL si Dr.in drept acuma eu nu pot verivica,ca sutine pe acest Infractor Boroianu Robert Aurel in fruntea PNL-ului fara verificarea celor 10 criteri de integrare,parca nu il cunostea,sau a sponzorizat din fraude si spalatri de bani la partid dar strica firma partidului si prestigiu Presedintelui Ro,parca dansul astazi vorbea de moralitate si curatenia partidelor,sau e sutinut de SRI si Parchetul C-ta d-na Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si alti care au last ampretele pe hotararile cu rezoluti mincinoase,NUP,Petiti clasate si Tergiversari pentru a fi prescrise furaciunile poate se informeza,MAI,IGPR,IPJ, DNA ,DIICOT,Parchetul General al Ro,CSM care sunt Infractori care apara Infractori.,parca Infractori astea de la Gepeto i-au spaguit pe toti sau nu pricep cei care verifica ce e spalare de bani ,fraude,evaziune fiscale,documente false,etc,etc verivicati la Parchet la d-na Prc Puiu Zarafina la reclamatia din 28 Noembrie 2008 ca ei au mers mai departe cu furaciunile oare cine iau ajutat parca se vorbeste ca DNA functioneaza foarte bine sau merg tot la pacaleala.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4573 secunde