Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir:

"Împreună putem schimba destinul județului Constanța"

1488
3

Articole de la același autor

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, mulțumește tuturor cetățenilor județului Constanța, care au fost alături, pe parcursul campaniei electorale, de întreaga echipă a PNL. 


"Le mulțumesc tuturor cetățenilor județului Constanța pentru încurajările și mesajele de susținere pe care ni le-au transmis în cadrul întâlnirilor avute pe perioada campaniei electorale. De asemenea, le transmit că ne bazăm pe toți cei care nu își doresc ca județul nostru să mai fie administrat de PSD. Singura modalitate de a schimba administrația social-democrată este o participare cât mai mare la vot. Împreună putem schimba destinul județului Constanța", a afirmat deputatul Gheorghe Dragomir.


Parlamentarul liberal le cere scuze constănțenilor, în cazul în care aceștia au fost deranjați de echipele de campanie. 


"În numele echipei PNL Constanța, îmi cer scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de cei care au participat la campania din ușă în ușă, v-au deranjat sau au fost prea insistenți pe perioada campaniei electorale", a transmis Gheorghe Dragomir.


Liderul liberalilor constănțeni și-a exprimat încrederea că locuitorii județului Constanța se vor prezenta duminică, 5 iunie a.c., într-un număr foarte mare la urne pentru a vota candidații Partidului Național Liberal. 


"Fiecare cetățean își poate exprima duminică opțiunea, aprecierea sau nemulțumirea. Fiecare vot neexprimat este un vot dat, în mod tacit, pentru PSD. Mai mult, orice vot irosit pentru un alt candidat decât cel al Partidului Național Liberal, este un vot tot în favoarea Partidului Social Democrat. De aceea, îndemn electoratul constănțean să nu își risipească votul. PNL este singurul partid care poate trimite PSD în opoziție", a conchis președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir. 


Comentează știrea

un liberal
3 iunie 2016
Dragomir, Hasotti, Boroianu

Artizanii USL Constanta. Tu crezi ca am uitat mai ceafa lata? Voi credeti ca am uitat imaginile cand erati de mana cu Mazare pe scena?

alt liberal
3 iunie 2016
...impreuna ne putem schimba destinul nostru!

....ce destin frate? al nostru, al celor care ne asezam la masa puterii, nu?...ca asa se guverneaza in Romania de cateva decenii. Spunem vorbe mari (...auzi tu, ,, impreuna putem schimba destinul judetului Constanta,,!) pentru prostime, ca sa ne aleaga si pe urma stim noi ce facem. facem blat cu infractorii, negociem pe sub masa ca sa ne fie noua bine...mai iesim pe la televizor si traznim cate o fumigena...ca vai, ce mult timen cu poporul....ca vrem sa schimbam destinul judetului....auzi tu plezneala! Se schimba destinul judetului! Doamne apara-ne de asa oameni. Imi imaginez ce bine o sa arate judetul daca venim noi la putere......

costica
3 iunie 2016
opinie

CAUTAM URGENT COLABORATORI EXTREM DE SERIOSI PENTRU LUCRU LA DOMICILIU. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, circa 2-3 ore pe zi.Este un proiect de anvergură națională care vizează piața mondială a cărților în format digital,ca și piața națională a cărților în format tipărit. Oferim contract de comision si instruire pas cu pas, gratuita. Selectam oameni foarte seriosi !!! Schimbarea incepe cu tine !!! Vrei sa castigi precum cei din occident ? Acest proiect vizează piața Americană a cărților electronice și se poate lucra de ORIUNDE din țară și din străinătate. HOLLYWOODUL sa pregatit sa ne intampine cu bratele deschise !!! Suntem peste 9000 de oameni in proiect si te vrem pe tine alaturi de noi !!! VETI PRIMI SI O DOVADA A UNUI COMISION INCASAT. Pentru a primi mai multe detalii, trimite cuvântul PROIECT la una din adresele de email : pacurarucostica1963@gmail com

Pagina a fost generata in 0.4224 secunde