Robert Boroianu (PNL): Pericolul cel mai mare pentru Constanța – încă 4 ani de PSD, încă 4 ani de corupție și sărăcie

621
5
Robert Boroianu (PNL): Pericolul cel mai mare pentru Constanța – încă 4 ani de PSD, încă 4 ani de corupție și sărăcie - boroianudemnmodificat1464709543-1464794568.jpg

Articole de la același autor

Robert Boroianu, prim-vicepreședinte PNL și candidat pentru Consiliul Județean, trage un semnal de alarmă privind alegerile din data de 5 iunie, precizând că pericolul cel mai mare pentru Constanța îl reprezintă încă 4 ani cu PSD. Liberalul consideră că singura modalitate de a opri mafia PSD este printr-o participare masivă la vot și a vota PNL, singurul partid care poate bate PSD.

"Miza cea mare a acestor alegeri nu este doar un fotoliu de primar sau de președinte de Consiliu Județean. Ci este viitorul Constanței. Unde suntem acum, de unde pornim și unde vrem să ajungem. Constanța are nevoie de un moment ZERO, de o clipă de sinceritate cu ea însăși. Nu mai este vorba despre stânga sau dreapta, despre partide politice ci este vorba strict de drumul pe care orașul și județul nostru vor să apuce. Timp de 12 ani, molima PSD a înroșit orașul nostru, deținând controlul total, atât la Primărie, cât și la Consiliul Județean. Ne-am lăsat cu toții păcăliți prin indiferență și prin absență la vot. Astfel de lucruri nu trebuie să se mai repete dacă ne gândim la viitorul nostru și al copiilor noștri, dacă vrem să avem un județ dezvoltat și deschis investitorilor, dacă vrem să imbunătățim calitatea vieții locuitorilor acestui județ. Cele două alternative sunt radical opuse. Vorbim de hoție, minciună, un sistem mafiot patronat timp de 12 ani de PSD. 12 ani în care jaful din bani publici a fost politică de grup pentru Mazăre, Constantinescu și acoliții săi de astăzi, pe care astăzi îi vedem candidând din nou. Aceasta este oferta lor electorală reală. Acesta este marele pericol care amenință Constanța și viitorul ei. Și e bine de știut, că acești indivizi patronați de infractorul Dragnea (condamnat definitiv și irevocabil la închisoare) nu vor precupeți niciun efort de a vă fura voturile, de a vă "închide" într-un oraș pe care ei să îl poată prădui încă 4 ani. Ei sunt marea amenințare a Constanței. De cealaltă parte, noi vă propunem un nou început. Oameni curați și cinstiți, buni profesioniști. Oameni pe care vă veți putea baza și care vor face din administrația locală un model de transparență și eficiență în cheltuirea banului public", a precizat Robert Boroianu. 

Comentează știrea

Lazar
1 iunie 2016
Marele Inginer Boroianu R.Aurel

Robert tu vorbesti de eficienta banului,care tu esti Dr.Dr.Profesor an furaciuni si fraude,care ai dat spagile la ANAF din furaciuni,a-ti spomzorizat si PSD ca si pe PNL si faci pe cinstitu si dai interviuri nerusinate,ceelor care nu te cunosc,organele,institutile abilitare sa caute la sertar la IPJ si Parchetul C-ta la d-na prc Adina Florea ,Puiu Zarafina sa vada prin ce medode si gainari au fost ascunse si musamalizate si ce constitutie ,legi,articole si paragrafe au folosit sa primiti,Hotarari cu rezoluti mincinoase,NUP,Petiti Clasate,Tergiversari pentru a fi prescrise aveti avocati buni si a-ti dat spagi mari din furaciuni..D-na Carmen Mocanu va rog sale transmiteti mai departe ca eu nu sunt anonim,ca ceei care au contribuit la musamalizarea adevarului sunt sefi infractorilor.

rex
2 iunie 2016
Lichelism!

Si noi trebuie sa uitam perioada de "glorie" a lui Boc, cand au taiat in carne vie trupul Romaniei cu sloganul =tara este in criza= si cu toate ca justitia basisto-iohanista ii acopera, nu au putut sa nu iasa in evidenta furturuile a milioana de euro de cei ce vor acum sa "readuca bunastarea romanilor"! Daca vom uita astea vom fi parasi la distrugerea Romaniei!

colegu
2 iunie 2016
rusine!

nu iti e ma rusine! ai crescut si ai mancat din banii psd-ului! cu tactu mare psd-ist! si acu te dai liberal! cand o sa ma vad cu boro senios o sa-i spun sa te renege!

Andrei F.
2 iunie 2016
Candidati excroci

Tot timpul am avut borfasi la conducerea primariei din 90 incoace. Au excrocat de nu au mai putut toti, mai ales ultimul care e deja bolnav mintal. Au carat miliarde de dolari, euro etc. afara. Multi habar n-au si se multumesc cu un pachet dat ca mita electorala de excroci. Asta e singurul lor tel in viata: sa fie mologi si sa stea in genunchi in fata unor jigodii ordinare ca Mazare, Chiriu, Palaz, primarii din judet in general, etc. (PSD + PNL + PDL + PRM etc) crescuti la scoala de excroci FSN. Astia trebuie eliminati rapid din societate de toata lumea

Ismailviabrussel
2 iunie 2016
!!!

O sa ne anbogatim cand vom fi bombardati de iss jihadisti !tuoata lume vb.ca face si nu face naveti cuvant dar un jihadist cand se an jura pe aia face luoati dracu lecti de la astea ....

Pagina a fost generata in 0.5548 secunde