Liderul PNL, Gheorghe Dragomir: "Intenția mea este să ajung președinte la CJC"

440
3
Liderul PNL, Gheorghe Dragomir:
Președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, care este și propunerea partidului pentru funcția de președinte al CJC, susține că intenția sa este de a ajunge președinte la CJC, însă va avea ceva timp la dispoziție să se decidă cu exactitate ce va face în viitorul apropiat.


"Conform legii, din momentul în care îmi va fi validat mandatul de consilier județean voi avea la dispoziție 30 de zile să mă decid dacă rămân în CJC sau aleg să rămân deputat în Parlament. Intenția mea este să ajung președinte la CJC și împreună cu întreaga echipă să punem în practică programul promis în campania electorală", a declarat pentru Cuget Liber, deputatul Gheorghe Dragomir. 


Reamintim că, în urma centralizării proceselor verbale din toate secțiile de votare din județul Constanța, Biroul Electoral Județean Constanța a comunicat rezultatele finale pentru Consiliul Județean Constanța. 


Drept urmare, cele 37 de mandate au fost distribuite astfel: PSD a luat 16 dintre ele, PNL va avea 15, PMP a obținut 3 iar ALDE va avea tot 3 mandate.


Comentează știrea

Cristi
9 iunie 2016
Mai ...

Toate canaliile din mizeria asta de politica dobrogeana se ling pe degete dupa functia asta ...

Costin
9 iunie 2016
Rusine

Dragomir fii barbata si da-ti demisia. Scorul pe care l-ati obtinut este un trend national. Daca un sac de cartofi candida din partea PNL rezultatul era pe aproape. Fara Nicusor si Radu Constanta trebuia castigata. Pe Fagadau nu-l mai da nimeni jos. Momentul crucial pentru actuala echipa PSD a trecut. Au 4 ani la dispozitie sa curete, lumineze si sa reabiliteze orasul. O vor face ca nu au incotro. Intram intr-o noua era. Generatia mafiei politice este pe cale de disparitie. Cine nu se aliniaza noilor reguli risca sa ajunga dupa gratii. Dragomir Gh. face parte din clanul derbedeilor care cred ca lor nu li se poate intampla nimic. Fals. Georgele sa stii ca au cazut ele imperii... Lasa partidul si dute tata unde vezi cu ochii. Nu te crede pe cai mari ca in toamna vei avea surprize mari.

un alegător
11 iunie 2016
jalnic

Acest GHEORGHE Dragomir e o rușine pentru toți constănțenii. Nu a obținut nimic niciodată remarcabil. Face jocul celor de la PSD.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4556 secunde