Liderul PNL, Gheorghe Dragomir: Am să mă gândesc dacă renunț la Parlament!

696
2
Liderul PNL, Gheorghe Dragomir: Am să mă gândesc dacă renunț la Parlament! - gheorghedragomir1-1465390250.jpg
Președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, care este și propunerea partidului pentru funcția de președinte al CJC, susține că intenția sa este de a ajunge președinte la CJC, însă va avea ceva timp la dispoziție să se decidă cu exactitate ce va face în viitorul apropiat.


"Conform legii, din momentul în care îmi va fi validat mandatul de consilier județean voi avea la dispoziție 30 de zile să mă decid dacă rămân în CJC sau aleg să rămân deputat în Parlament. Intenția mea este să ajung președinte la CJC și împreună cu întreaga echipă să punem în practică programul promis în campania electorală", a declarat pentru Cuget Liber, deputatul Gheorghe Dragomir.
Reamintim că, în urma centralizării proceselor verbale din toate secțiile de votare din județul Constanța, Biroul Electoral Județean Constanța a comunicat rezultatele finale pentru Consiliul Județean Constanța. 


Drept urmare, cele 37 de mandate au fost distribuite astfel: PSD a luat 16 dintre ele, PNL va avea 15, PMP a obținut trei iar ALDE va avea tot trei mandate. 


Comentează știrea

Palaz
8 iunie 2016
La puscarie cu penalii astia !

Mai bine te duci dracului sau la puscărie zdreanță ce esti tu , nu ai făcut nimic pentru constanta cât ai stat în parlament , nici tu si nici hasoti , ati mâncat banii nostri degeaba ! Rusine să vă fie !

mary
13 iunie 2016
onoare?

Asteptam demisia de onoare a presedintelui pnl constanta GHEORGHE dragomir,asa cum si-a asumat-o inainte de campanie in fata celor de la conducerea centrala a Pnl.Nu ne asteptam la acest lucru pt ca dragomir GHEORGHE nu are pic de onoare,asadar asteptam conducerea centrala sa il demirta atat pe el cat si toata echipa lui (fini ,nasi ,amante)

Pagina a fost generata in 0.6541 secunde