PROTESTE DE AMPLOARE LA CONSTANȚA. ANGAJAȚII OPC IES ÎN STRADĂ

227
PROTESTE DE AMPLOARE LA CONSTANȚA. ANGAJAȚII OPC IES ÎN STRADĂ - fotodanlucamitingprotest1790-1465390696.jpg

Articole de la același autor

Membrii de sindicat ai organizației sindicale a Sindicatului Național al Funcționarilor Publici SNFP - din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța se solidarizează cu colegii lor din cadrul celorlalte comisariate județene din țară și susțin protestul organizat de aceștia și revendicările sindicale privind salarizarea deficitară de la nivelul acestui sistem instituțional, făcând practic ineficientă activitatea lor.


"Colegii noștri, membrii din sindicatul SNFP, le solicită guvernanților în mod imperativ adoptarea ordonanței de urgență privind eliminarea discriminărilor și discrepanțelor salariale din sistemul bugetar. Precum și egalizarea pe funcții publice similare în conformitate cu ceea ce s-a stabilit pe parcursul negocierilor în administrația publică", a declarat președintele organizației sindicale SNFP din cadrul CJPC Constanța, Dumitru Mardare.


Potrivit acestuia, personalul administrației publice centrale și locale se află în pragul unei crize ce ar putea duce la ample proteste de stradă și boicotarea activității curente ale administrației. Motivele ar fi inechitățile salariale, precum și nivelul scăzut de salarizare.,



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3216 secunde