Consilierii locali au aprobat! O stradă din Constanța va purta numele lui Jean Constantin

308
Consilierii locali  au aprobat!  O stradă din Constanța  va purta numele  lui Jean Constantin - sedintaconsiliullocal4-1493813963.jpg

Articole de la același autor

Patru străzi din cartierul Faleză Nord vor purta numele unor personalități, după ce consilierii locali din Constanța au votat proiectul de hotărâre ce vizează atribuirea de denumiri circulațiilor publice aprobate prin HCL nr.45/2011.

Potrivit referatului întocmit de reprezentanții Direcției de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța, existau mai multe solicitări ale unor persoane fizice și juridice pentru eliberarea certificatului de nomenclatură stradală pentru imobile situate în intravilanul municipiului Constanța, proiect din cartierul Faleză Nord, mai exact, din zona cunoscută de constănțeni ca FIN.CO.GE.RO.

Inițial, propunerea a fost ca cele patru străzi să fie denumite Toscana, Sardinia, Sicilia și Lombardia, însă reprezentanții Prefecturii Constanța nu au fost de acord cu aceste denumiri.

În cele din urmă, s-a decis ca celor patru străzi să le fie atribuite denumirile care să omagieze actori și publiciști români meritorii.

În concluzie, aleșii locali au votat un proiect de hotărâre prin care acestor străzi le-au fost atribuite denumirile de Jean Constantin (actor), Toma Caragiu (actor), Constantin N. Sarry (publicist) și Ilarion Ciobanu (actor). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2739 secunde