Consilierii locali din Mangalia au aprobat subvenția la transportul public

186
Consilierii locali din Mangalia au adoptat, în cadrul unei ședințe de îndată, un proiect de hotărâre ce vizează subvenția la transportul public. Potrivit documentului, fondurile sunt acordate de la bugetul local pentru un număr de aproximativ 4.800 persoane, suma alocată fiind de 48.220 lei / lună.

Un alt proiect aprobat de CL se referă la majorarea capitalului social al societății de termoficare Goldterm S.A, cu suma de 4.000.000 de lei, destinată creării unui fond de lucru, folosit la acoperirea plăților către furnizori. Alte hotărâri ale CL au vizat desemnarea unor reprezentanți în Adunările Generale ale Acționarilor la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanța, la SC Administrarea Parcului Industrial Mangalia SRL, precum și la Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Totodată, consilierii locali au mai aprobat un proiect de hotărâre care se referă la darea în administrare a unui teren în suprafață de 1.386 mp, către MAI, în vederea realizării unui cheu de către Garda de Coastă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2809 secunde