Consilierii locali din Medgidia, la masa tratativelor

420
Aleșii locali ai municipiului Medgidia sunt convocați, astăzi, la ședința ordinară din această lună. Pe ordinea de zi se află șase proiecte de hotărâri care vor fi dezbătute de consilierii locali.
În cadrul întâlnirii, vor fi luate în discuție proiecte ce țin de dezvoltarea localității prin derularea de proiecte inițiate de primarul Marian Iordache. Astfel, printre alte propuneri, aleșilor locali li se va cere votul pentru modificarea organigramei și a statului de funcții ale Primăriei Medgidia și a organigramei și statului de funcții ale Spitalului Municipal. Totodată, se va lua în discuție și completarea HCL nr. 38/31.03.2011 privind aprobarea listei bunurilor considerate de strictă necesitate pentru nevoile unei familii, a listei bunurilor care nu sunt considerate de strictă necesitate, precum și a veniturilor potențiale provenite din valorificarea bunurilor ce depășesc cantitativ categoriile de bunuri considerate de strictă necesitate pentru nevoile unei familii.
Un alt proiect se referă la intenția administrației conduse de Marian Iordache de a derula proiecte care să ducă la îmbunătățirea calității mediului și împădurirea terenurilor degradate. Mai exact, este vorba despre aprobarea programului de îmbunătățire a calității mediului prin împădurirea terenurilor degradate, reconstrucția ecologică și gospodărirea durabilă a pădurilor, precum și aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai documentației, faza studiu de fezabilitate "Reconstrucția ecologică prin împădurire a perimetrului de ameliorare".

Pe de altă parte, consilierii nu au uitat nici comunitatea musulmană care trăiește la Medgidia. Drept urmare, în cadrul ședinței de Consiliu Local, se va discuta și despre proiectul de hotărâre care se referă la aprobarea PUD pentru proiectul "Cimitir musulman", unde se va completa HCL cu suprafața aferentă, respectiv 22.240 mp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7387 secunde