Consilierii locali din Medgidia urmează să aprobe PUZ-ul pentru un nou ansamblu energetic eolian

2372
Consilierii locali din Medgidia au fost convocați astăzi, începând cu ora 18.00, într-o ședință extraordinară, având spre dezbatere o serie de proiecte importante pentru comunitatea de aici.
Aleșii urmează să aprobe bugetul de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia pentru anul 2010, precum și organigrama și statul de funcții ale instituției. De asemenea, dacă aleșii locali vor fi de acord, primarul Marian Iordache ar putea fi mandatat să semneze contractele pentru asigurarea cheltuielilor de personal și a cheltuielilor pentru medicamente și materiale sanitare pentru baremul de dotare cu medicamente și materiale sanitare din cabinetele de medicină generală și dentară din unitățile de învățământ din municipiul Medgidia.
Apoi, consilierii vor supune la vot proiectul de hotărâre privind aprobarea PUZ-ului pentru amplasarea unei centrale electrice eoliene Medgidia Sud - Extindere centrală electrică eoliană Medgidia Sud - Medgidia. Un proiect asemănător prevede aprobarea PUZ-ului pentru un ansamblu energetic eolian de șase centrale eoliene - 12MW, cu stație transformare, rețele electrice de racord, dar și pentru construirea și modernizarea căilor de comunicație și acces.
Consiliul Local Medgidia va trebui să declare ca bunuri aparținând domeniului public de interes local noile străzi create în localitate, precum și bunurile mobile și imobile în conformitate cu proiectul "Extindere canalizare menajeră și reabilitare stații de pompare uzate Medgidia, jud. Constanța - PHARE CES 2006".
În sfârșit, aleșii vor stabili și modalitatea de atribuire în forma gestiunii delegate directe în baza studiului de oportunitate și vor aproba regulamentul serviciului public de alimentare cu energie termică - producere, transport, distribuție și furnizare - precum și caietul de sarcini pentru activitățile de producere, transport, distribuție și furnizare energie termică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.428 secunde