Consilierii mangalioți au votat pentru denunțarea unilaterală a contractului cu Callatis Therm

276
Consiliul Local Mangalia s-a întrunit în ședință ordinară, ieri, începând cu ora 17.00, pentru a supune la vot cele două proiecte aflate pe ordinea de zi. Edilul Cristian Radu a convocat această ședință pentru a discuta, în primă fază despre situația contractului cu societatea de termoficare din Mangalia, precum și pentru a supune la vot elaborarea unui program de reorganizare pentru Regia Autonomă de Gospodărire Orășenească, Locativă și de Drumuri, Gold Mangalia.
Astfel, în cadrul ședinței de ieri, la punctul cel mai fierbinte, membrii consiliului local Mangalia au decis aprobarea denunțării unilaterale a contractului de gestiune 4450/31.01.2003 încheiat de Primăria Mangalia cu societatea de termoficare Callatis Therm cu respectarea condițiilor legale. Proiectul de hotărâre a trecut cu 13 voturi pentru, o abținere și un vot împotrivă, la ședință fiind prezenți doar 15 dintre cei 18 consilieri validați ai Mangaliei. Votul a fost secret, la propunerea reprezentanților PSD în Consiliul Local. Menționăm că la ședință
a participat și avocatul societății de termoficare, fostul lider al Oficiului de cadastru și publicitate imobiliară, Ionel Spătaru.
Pe parcursul ședinței, liderul admi-nistrației locale Mangalia a susținut că acest contract trebuie reziliat pentru că oamenii nu mai pot fi puși în aceeași situație ca și iarna trecută.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4131 secunde