Consilierii PD-L din Medgidia cer primarului convocarea unei ședințe extraordinare

1603
Aleșii locali democrat-liberali din Medgidia solicită primarului PNL Marian Iordache, prin intermediul unei scrisori, organizarea unei ședințe extraordinare de Consiliu Local, eveniment care, conform cererii acestora, ar trebui să aibă loc miercuri, 8 iulie. Astfel, potrivit unui comunicat de presă semnat de Organizația PD-L Medgidia, cei patru consilieri locali pedeliști i-au sesizat primarului, prin intermediul epistolei, problemele existente în localitate cu privire la "sistarea neanunțată a furnizării agentului termic", dar și la "neregulile privind transportul public de călători".
Susținând că obiectivul reunirii aleșilor locali este dezbaterea probleme-lor semnalate și propunerea de soluții, pedeliștii propun pe ordinea de zi a ședinței extraordinare două puncte și anume: un raport al Direcției de Servicii Publice privind asigurarea serviciilor publice de apă și canalizare, termice și curățenie, precum și unul referitor la situația transportului public de călători în municipiul Medgidia.
Contactat telefonic, edilul Marian Iordache a declarat că lui nu i-a parvenit scrisoarea cu pricina. În plus, el a explicat că furnizarea agentului termic a fost reluată în cursul zilei de vineri, iar motivul sistării a fost acela că subvenția de la Guvern, în valoare de 9 miliarde de lei vechi, nu a intrat încă în vistieria locală, bugetul localității fiind insuficient pentru achitarea datoriilor către furnizor. În opinia sa, demersul consilierilor democrat-liberali este "o absurditate, o propagandă ieftină", motiv pentru care nu are de gând să dea curs solicitării de convocare a unei ședințe extraordinare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4643 secunde