Sancțiune sau nu,

Elena Udrea - Super Nanny pentru Organizația PD-L Constanța

2106
Elena Udrea - Super Nanny pentru Organizația PD-L Constanța - 8d65294979cf7c59fa43f91f993fb5c2.jpg
Democrat-liberalii s-au reunit, ieri, în ședința Biroului Permanent Național, eveniment în cadrul căruia s-a decis ca, începând de astăzi, miniștrii PD-L să se ocupe de consolidarea a nouă organizații din țară care, potrivit informațiilor date publicității ieri de NewsIn, ar fi "obținut rezultate slabe la europarlamentare". Cu toate acestea, așa cum reiese din declarațiile prim-vicepreședintelui Adriean Videanu, se pare că niciun lider din teritoriu nu va fi sancționat ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare înregistrate la scrutinul din 7 iunie.
"Începând de mâine (n.n. - astăzi), fiecare ministru desemnat va avea deplasări în teritoriu și va aborda, pe lângă aspectele profesionale, și pe cele politice din județul respectiv", a fost, mai exact, declarația lui Videanu.
În acest context, de menționat este că în cadrul Colegiului Director al PD-L de astăzi, democrat-liberalii vor discuta despre posibilitățile de eficientizare a activității acelor filiale cu rezultate nu tocmai bune la europarlamentare, în scopul de a obține un scor considerabil mai bun la prezidențialele din toamnă.
De Organizația PD-L Constanța va răspunde, potrivit informațiilor furnizate de NewsIn și confirmate de liderul pedeliștilor constănțeni, senatorul Mircea Banias, ministrul Turismului, Elena Udrea. Reamintim că Udrea a mai coordonat activitatea PD-L Constanța în urma rezultatelor catastrofale înregistrate de pedeliștii tomitani la alegerile locale din iunie 2008, dar și în timpul tensiunilor care au măcinat organizația astă vară.
La ora actuală, însă, președintele democrat-liberalilor constănțeni nu consideră, potrivit propriilor declarații, faptul că ministrul Udrea va coordona Organizația PD-L Constanța ca fiind o sancțiune: "Noi am fost lăudați după alegeri pentru rezultatele obținute. Aceasta nu e o sancțiune", a subliniat Mircea Banias. Mai mult decât atât, el a ținut să menționeze că Elena Udrea va reprezenta PD-L Constanța în Biroul Permanent Național, pentru că, urmare a excluderii lui Stelian Duțu din partid și, implicit, a schimbării conducerii județene, pedeliștii de la malul mării nu au mai avut un reprezentant în structura națională a partidului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6084 secunde