După rezultatele de la europarlamentare,

Filișan și-a stabilit obiectivul: "Să fac parte din echipa învingătoare!"

1160
Filișan și-a stabilit obiectivul:
Alegerile pentru Parlamentul European au reprezentat un motiv de bucurie pentru Organizația Municipală a PD-L Constanța și asta pentru că rezultatele pe municipiu se situează undeva la 30%. Fără să susțină atât o campanie de imagine, cât mai ales una "de muncă de furnică, de organizare la toate nivelurile", cum a declarat chiar prim-vicepreședintele Organizației, Cătălin Filișan, democrat-liberalii au reușit să obțină, așa cum, de altfel, era previzibil, un scor mai bun decât cel pe județ.
Din echipa de campanie a Organizației Municipale au făcut parte, alături de Florian Constantin, președinte al Organizației, și deputatul Maria Stavrositu, prim-vicepreședintele Cătălin Filișan, Elena Ivănescu, Vicențius Petrescu și Laurențiu Mironescu, membri ai Biroului Permanent Local. În ceea ce-l privește pe Filișan, interesant de remarcat e faptul că, deși ulterior demisiei sale din Consiliul Local Municipal Constanța, atât conducerea județeană a partidului, cât și colegii săi de la municipiu aveau emoții în sensul unei posibile demisii a acestuia și din PD-L, ei bine, el infirmă toate așteptările. Și asta pentru că, potrivit propriilor declarații, el se va implica și mai mult în viața politică a urbei, iar în această ordine de idei, în prezent, își încarcă bateriile pentru campania alegerilor prezidențiale.

În refacere după dezastrul de astă-vară
Despre recenta campanie, democrat-liberalul a explicat că ea a fost una minuțioasă, "o muncă de furnică" ,și asta deoarece a fost nevoie de o reorganizare a OSV-urilor (organizațiile din secțiile de votare) și, mai mult, "de o reconfirmare a membrilor, pentru că, în unele cazuri, OSV-urile lipseau cu desăvârșire". "După alegerile de astă vară am găsit ceea ce putem numi un dezastru, oamenii erau dezorientați, dezamăgiți", a mai precizat prim-vicepreședintele Organizației Municipale. Chiar și așa, însă, planurile de viitor au o notă optimistă.
Astfel, cât de curând, BPL va face o analiză a rezultatelor obținute, pentru a vedea, conform explicațiilor lui Filișan, "care sunt zonele din municipiu în care pot fi scoase rezultate mai mari și care, din contră, cele în care PD-L stă cel mai bine". Ulterior, va fi trasată o strategie pentru perioada de dinainte și din timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale.
Departe de gândul de a se retrage de pe scena politică din Constanța, Filișan a mărturisit: "Vreau să câștigăm alegerile prezidențiale, iar aici (n.r. - la Constanța) avem toate șansele să obținem un rezultat foarte bun". Nu în ultimul rând, în ceea ce privește principalul obiectiv referitor la activitatea sa politică, pedelistul Cătălin Filișan a conchis: "Obiectivul meu? Să fac parte din echipa învingătoare!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5741 secunde