Consilierii PDL nu se prezintă la ședința Consiliului Local

93
Consilierii PDL nu se prezintă la ședința Consiliului Local - iustinfabiansisorinatusa13643088-1397720613.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali ai Partidului Democrat Liberal anunță că refuză să participe la ședința Consiliului Local Municipal Constanța de astăzi.


Sorina Tușa, Iustin Fabian Roman și Stelian Gima nu sunt de acord să ia parte la ceea ce consideră a fi o injustețe, o manipulare a constănțenilor, un act de trădare față de oraș și locuitorii săi. Măsura este o formă de protest față de transferul a încă 13% din acțiunile Portului Constanța către municipalitate.


"Noi nu am participat la inițierea acestui proiect de hotărâre, nu suntem de acord cu el, așa cum nu suntem de acord nici cu reconvocarea Consiliului Local pentru preluarea unui pachet de minim 13% din acțiunile Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime și de aceea refuzăm să participăm la ședința de Consiliu Local. Atunci când va veni vremea, dorim să se știe cine au fost cei care au urmărit să îndeplinească interesele grupării apropiate primarului Radu Mazăre. Ar fi trebui să specifice dacă grupul consilierilor PSD a inițiat acest proiect sau să-i nominalizeze pe cei care au făcut-o", a declarat Iustin Fabian Roman, consilier local PDL. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.57 secunde