PDL cere demisia lui Ponta, după publicarea stenogramelor din dosarul lui Duicu

95
PDL cere demisia lui Ponta, după publicarea stenogramelor din dosarul lui Duicu - 1396673526pontt-1397035915.jpg

Articole de la același autor

Liderul deputaților PDL, Tinel Gheorghe, a declarat, astăzi, că premierul Victor Ponta trebuie să-și dea demisia după publicarea stenogramelor privind discuția lui Adrian Duicu din cabinetul primului ministru, arătând că Ponta "calcă din ce în ce mai apăsat pe urmele lui Adrian Năstase".


"De urgență, dacă mai are demnitate, Victor Ponta să demisioneze din fruntea Guvernului, pentru că actul de corupție a pătruns în biroul domniei sale.Victor Ponta calcă din ce în ce mai apăsat pe urmele lui Adrian Năstase. Asta face de când este prim-ministru", a afirmat Gheorghe Tinel într-o conferință de presă.


El a apreciat că Ponta "nu este prizonierul baronilor, ci a devenit parte a sistemului de corupție generat de baroni".
"Cazul Duicu este situația care ar trebui să-i genereze demisia domnului prim ministru, pentru că este inacceptabil ca în «biroul oval» al domniei sale să aibă loc discuțiile și dezbaterile redate în stenogramele prublicate de către Curtea de Apel cu privire la reținerea lui Duicu. PDL consideră inacceptabile explicațiile date de Victor Ponta. Victor Ponta se ocupă de trafic de influență", a mai spus Tinel Gheorghe, citat de Mediafax.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5667 secunde