Consilierul Mihai Petre insistă pentru denumirea Teatrului "Jean Constantin"

408
2
Consilierul județean Mihai Petre îi solicită președintelui Consiliului Județean Con-stanța, Nicușor Constantinescu, introducerea pe ordinea de zi, în prima ședință a CJC, a unui proiect de hotărâre prin care să fie modificată denumirea Teatrului de Stat Constanța, în Teatrul de Stat "Jean Constantin" Constanța.
"Chiar dacă, la un moment dat, s-a avut în vedere redenumirea Teatrului de Stat constănțean în Teatrul «Jean Constantin», din motive mult prea lumești în comparație cu dimensiunea actorului constănțean, acest proiect a fost abandonat", susține Mihai Petre în expunerea de motive cu speranța că, de această dată, lucrurile vor avea finalitate.
Cel mai mare actor constănțean, interpret de roluri comice, Jean Constantin, s-a născut la data de 21 august 1927, în orașul Techirghiol.
Din cauza unor probleme cardiace, maestrul a decedat în luna mai a anului trecut.

Comentează știrea

salina
20 septembrie 2011
un gandac in politica

Acest individ nu cunoaste istoria Teatrului Fantasio si nici a Teatrului de Stat.. Dar la ce bataie de joc a ajuns teatrul din Constanta nu ne mai mira nimic. Ne dorim ziua cand toata badjocura in care a fost tarata cultura Constantei sa fie razbunata. Inclusiv acest ignorant de gandac ce face politica sa-si primeasca pedeapsa.

varro
20 septembrie 2011
salina tulburata

draga salina, sigur faci parte din clubul actorilor pitici care ajunsi pe jilt se cred imparati. in loc sa-ti exprimi frustrarile gaunoase pe forumuri, mai bine cauta de te uita in oglinda. in oglinda sufletului tau, bineinteles, ala mic si chinuit.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Gală de balet la Teatrul "Oleg Danovski"
Pagina a fost generata in 0.1945 secunde