Consilierul PDL Paul Foleanu îi cere primarului Tusac să redirecționeze banii alocați Festivalului Callatis

1154
În contextul disputelor privind organizarea Festivalului Callatis, consilierul democrat-liberal Paul Foleanu a adus în atenția publicului aspectele financiare legate de acest eveniment.
Paul Foleanu precizează într-un comunicat de presă că festivalul are alocată în bugetul local al municipiului Mangalia suma de șapte miliarde de lei vechi. În condițiile în care primarul Claudiu Mihai Tusac a renunțat la organizarea Festivalului Callatis, democrat-liberalul i-a solicitat public edilului, în calitatea sa de ordonator de credite, să inițieze un proiect de rectificare bugetară, iar suma respectivă să o direcționeze către plata datoriilor imense pe care Primăria le înregistrează către furnizorul de apă caldă și căldură.
"În aceste vremuri de criză consider că principala preocupare a unui primar ar trebui să fie asigurarea condițiilor minime de trai cetățenilor municipiului și anume asigurarea căldurii și a apei calde în locuințele acestora la un preț suportabil", mai susține liderul democrat-liberalilor din Consiliul Local Mangalia.
"Prioritățile Mangaliei nu sunt distracțiile și chefurile televizate, ci rezolvarea problemelor grave cu care se confruntă cetățenii: gropile din șosele și trotuare, iluminatul pu-blic în zonele mărginașe, buruienile care au invadat tot orașul, alimen-tarea cu apă și energie în cartierele Dobrogea I și II și multe altele pe care primarul se face că nu le vede", mai afirmă Paul Foleanu.
Primarul Claudiu Tusac a refuzat orice dialog cu ziarul "Cuget Liber". "Nu mă interesează «Cuget Liber»", a fost reacția sa, reușind să disprețuiască atât jurnaliștii, cât și cititorii "Cuget Liber" care au dreptul să afle informațiile de interes public, la fel ca și cititorii publicațiilor apropiate de sufletul edilului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5264 secunde