Consiliul Local Constanţa, convocat în şedinţă ordinară. Se votează aprobarea mai multor PUD-uri

289
Consiliul Local Constanţa, convocat în şedinţă ordinară. Se votează aprobarea mai multor PUD-uri - fondsedintaclvineri-1650981385.jpg
Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a convocat Consiliul Local Constanţa în şedinţă ordinară pentru data de vineri, 29 aprilie, începând cu ora 11.00. Pe ordinea de zi se află 36 de proiecte care urmează să fie dezbătute şi apoi votate de către consilierii locali.

Printre aceste 36 de proiecte de hotărâre se află mai multe care fac referire la aprobarea unor Planuri Urbanistice de Detaliu (PUD-uri). Unul dintre ele este proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) – construire imobile parter – depozitare, comerţ en-gros, spaţii de prezentare, birouri, bd. Aurel Vlaicu nr. 143. Investitorul acestei construcţii este Alin Pălimaru. Terenul pe care acesta ar urma să construiască se întinde pe o suprafaţă de 8.794 metri pătraţi.

De asemenea, tot pe ordinea de zi se află şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu - construire imobil P+1E, bd. Aurel Vlaicu, zona Metro I, investitorul acestei construcţii fiind Pak Autotrans SRL.


Şi cum zona pe care se întinde bulevardul Aurel Vlaicu este una foarte vânată de către investitorii imobiliari, iată că pe ordinea de zi avem şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu - construire imobil P+2E, bd. Aurel Vlaicu, zona Metro I, investitorul construcţiei fiind Sebastian Pavel.


Pe bulevardul Ferdinand ar urma să apară o nouă construcţie, conform proiectului de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu - construire imobil birouri S+P+4-5E. Investitorul care are de gând să demareze o astfel de construcţie este Gheorghe Alexa.


Primarul Vergil Chiţac a iniţiat printre altele şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu - construire imobil P+3-4E cu funcțiunea de structură de primire turistică - unități de cazare, Stațiunea Mamaia, zona Cazino, lot 18, careu 41, astfel că în acea zonă ar putea să apară un hotel de toată frumuseţea.


Acestea sunt doar câteva dintre proiectele care fac referire la aprobarea unor PUD-urilor din municipiul Constanţa.

De asemenea, se va vota şi proiectul de hotărâre privind aprobarea regularizării suprafețelor de teren ce fac obiectul contractelor de concesiune încheiate de municipiul Constanța, ca urmare a diferențelor intervenite între suprafețele înscrise în contractele de concesiune și suprafețele înscrise în documentațiile cadastrale.


În atenția consilierilor va fi și depunerea proiectelor „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța, zona Trocadero – blocurile LE31, LE32, LE33” şi „Reabilitare Școala Gimnazială nr. 39, Nicolae Tonitza”, ambele în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.


Pe ordinea de zi sunt incluse și proiectele de hotărâre privind aprobarea scoaterii la licitaţie publică, în vederea închirierii, a spaţiului cu altă destinație decât aceea de locuință situat în Constanța str. Ștefan cel Mare nr. 90 (zona A) și aprobarea rezultatului evaluării anuale a managementului Muzeului de Artă Populară Constanța.

Şedinţa se va desfăşura în format de videoconferinţă, primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, nefiind de acord ca aceasta să se desfăşoare cu prezenţă fzică.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7492 secunde