Consiliul Local Medgidia, decizie în privința pensionarilor care pot obține tichete sociale

310
Consiliul Local Medgidia, decizie în privința pensionarilor care pot obține tichete sociale - medgidia-1576767661.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, la Primăria Municipiului Medgidia s-a desfășurat ultima ședință ordinară a acestui an. Pe ordinea de zi, au fost înscrise 10 proiecte de hotărâre, care au fost admise în totalitate. 


La primul punct s-a aprobat modificarea hotărârii Consiliului Local Medgidia nr. 44/25.04.2012, în sensul că pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi, obținute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, sunt sub 704 lei/lună inclusiv, beneficiază de tichete sociale în valoare de 50 de lei. 


La punctele următoare, s-a aprobat repartizarea a două unități locative din municipiul Medgidia, strada Griviției nr. 6, județul Constanța, respectiv a unei locuințe situate pe strada Plevnei nr. 5 Bloc 3 Tineret, aflate în administrarea DGDPP, solicitanților situați pe pozițiile 2 și 3 din lista de priorități pentru repartizarea locuințelor sociale. 


Un alt proiect de hotărâre a fost cel privind preluarea din domeniul public al județului și administrarea Consiliului Județean Constanța în domeniul public al municipiului Medgidia și administrarea Consiliului Local Medgidia a imobilului teren liber de construcții-extravilan în suprafață de 12,22 ha-tronson III identificat cu număr cadastral 104 974 și Carte Funciară nr. 104974. Acest proiect are în vedere necesitatea efectuării de către administrația publică locală a tuturor demersurilor pentru realizarea de investiții privind îmbunătățirea infrastructurii la standarde europene și asigurarea siguranței cetățeanului, precum și a construcțiilor din municipiu. 


De asemenea, s-a aprobat rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2019, rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia pe anul 2019 rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Clubului Sportiv Medgidia, pe anul 2019, în vederea încheierii în bune condiții a anului bugetar. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5303 secunde