Consiliul Local raționalizează consumul de combustibil pentru mașinile Primăriei Constanța

410
Consiliul Local Municipal Constanța se reunește, mâine, la ora 12.00, în ședința ordinară a lunii septembrie, eveniment care va avea loc, așa cum ne-a obișnuit administrația Mazăre, în stațiunea de suflet, Mamaia. Pe ordinea de zi a ședinței se află 28 de proiecte de hotărâre, dintre care, ca și cu alte ocazii, pe CD-ul pus la dispoziția tuturor consilierilor locali se regăsesc doar 26, proiectele cu numărul 1 și 8 lipsind. Ele se referă, primul, la "rectificarea bugetului municipal Constanța pe anul 2009", iar cel de-al doilea, tot interesant, la "stabilirea cuantumului de carburanți pentru autovehiculele utilizate de Primăria municipiului Constanța". Ar fi fost interesant de văzut în ce măsură actuala criză își spune cuvântul în ceea ce privește cuantumul de carburanți de care beneficiază angajații din Primăria Constanța, plătiți, să nu uităm, din bani publici.
O altă inițiativă interesantă constă în proiectul cu numărul 11 de pe ordinea ședinței ordinare a lunii septembrie și asta pentru că el se referă la participarea municipiului Constanța la Programul național de îmbunătățire a calității mediului prin realizarea de spații verzi în localități. Vorbim despre același program pentru care Ministerul Mediului - condus de fostul viceprimar al Constanței, pesedistul Nicolae Nemirschi - a redus la jumătate, la începutul lunii septembrie, banii alocați.
Proiectul cu numărul 24 de pe ordinea de zi se referă la revocarea hotărârii 287/28.05.2009 și prevede, concret, retragerea dreptului de folosință S.C. ALMACONS SRL a terenului situat în zona Baba Novac în vederea realizării Programului de coordonare a modalității de construire de locuințe ieftine pentru tineri, destinate cumpărării, și darea în folosință gratuită a acestui teren, pe perioada derulării investiției, către SC BAC SRL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.145 secunde