Concurs Constănțenii își pot lua azi "pașaport anticorupție"

452
Constănțenii vor primi astăzi "pașapoarte anticorupție". Este vorba despre o recunoaștere simbolică a activității desfășurate de autorități și cetățeni în scopul combaterii corupției.
Activitatea se desfășoară astăzi, începând cu ora 10,30, la Prefectura Constanța, face parte din programul intitulat "Caravana anticorupție" care este ultima parte a proiectului de înfrățire instituțională, intitulat "Îmbunătățirea luptei împotriva corupției". Proiectul este derulat de Ministerul Justiției în colaborare cu Instituția Prefectului Județului Constanța și implementat în parteneriat cu HAUS Management Finlanda.
Caravana, cu tema "Pașaportul anticorupție" are ca scop sensibilizarea opiniei publice asupra fenomenului de corupție, creșterea gradului de conștientizare asupra amenințărilor reprezentate de orice formă de corupție prezentă în societatea românească, promovarea instrumentelor de combatere a acestui flagel și încurajarea grupurilor țintă (categorii profesionale din sectorul public) pentru a acționa împotriva unor astfel de acte reprobabile și a le respinge cu fermitate.
Valoarea proiectului este de 1,7 milioane de euro, din care 0,1 milioane euro reprezintă cofinanțare.
La acțiunea de astăzi participă reprezentanți ai Ministerului Justiției, ai Agenției Naționale de Integritate și ai Institutului HAUS Finlanda.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.606 secunde