Constănțenii sunt așteptați să semneze pentru candidatura lui Klaus Iohannis

697
7
Constănțenii sunt așteptați să semneze pentru candidatura lui Klaus Iohannis - constanteniiasteptatisasemnezekl-1408546229.jpg

Articole de la același autor

Membrii PDL și cei ai PNL din Constanța s-au mobilizat sub sigla Alianței Creștin Liberale. Aceștia au întâlniri din ce în ce mai dese pentru a pune la punct strategia care să le aducă victoria finală la alegerile prezidențiale din noiembrie prin care candidatul lor comun, Klaus Iohannis să ajungă președintele României.

În acest context, Organizația Județeană Constanța a PDL a inițiat procesul de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis, candidatul Alianței Creștin Liberale la alegerile prezidențiale.

"Target-ul nostru este să strângem 25.000 de semnături. Procesul a început deja, merge bine, PDL-iștii din tot județul s-au mobilizat și sperăm ca până pe 15 septembrie să ne atingem ținta propusă. PDL Constanța sprijină candidatul ACL, pe domnul Klaus Iohannis, iar strângerea de semnături se desfășoară conform planului. Am să particip și eu la strângerea de semnături alături de echipele mobile și, cu această ocazie, voi putea afla mai multe despre starea oamenilor din municipiul și din județul Constanța, despre așteptările pe care le au de la oamenii politici", a declarat senatorul Gigi Chiru, președintele organizației județene Constanța a PDL.

Acesta a mai spus că, în 2009, la alegerile prezidențiale, pe plan local, PDL a învins PSD, victorie care a reprezentat un semnal pozitiv. "Rezultatul din 2009 ne-a dat speranță că există o majoritate tăcută care așteaptă o schimbare. Sunt încrezător și sper că în această toamnă să putem face același pas important care să arate forța alianței formate în jurul PDL și PNL. Tan-demul Klaus Iohanis - președinte, Cătălin Predoiu - prim-ministru ne dă șansa să demonstrăm că vine vremea unor modele politice care aduc după ele corectitudine, sinceritate și credință în viața politică", este de părere Gigi Chiru.

Prima întâlnire între Boroianu și Chirilă

Tot în contextul pregătirilor pentru prezidențiale, la sediul PDL Constanța a avut loc, marți seara, prima întâlnire de lucru a Birourilor Politice Municipale ale PDL și PNL, cele două delegații fiind conduse de președinții Robert Boroianu și Constantin Chirilă.

"A fost o primă întâlnire cu colegii din PDL, în cadrul căreia am stabilit un calendar de întâlniri comune și activități. Pentru această perioadă ne interesează, în mod deosebit, strângerea de semnături pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis", a declarat Robert Boroianu, preșe-dintele PNL Constanța.

De asemenea, aceasta a menționat că liberalii și-a propus să strângă la Constanța 35.000 de semnături până la mijlocul lunii septembrie.

"Îi îndemn pe constănțeni să semneze pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din noiembrie, deoarece președintele PNL a demonstrat la Sibiu că se poate face o administrație corectă și eficientă, că se pot atrage investiții, că se poate promova educația și cultura", a mai spus liberalul Robert Boroianu.

La rândul său, președintele Organizației Municipale a PDL Constanța, Constantin Chirilă, a subliniat faptul că întâlnirea liberalilor și democrat - liberalilor constănțeni a fost una tehnică, în care s-au pus la punct o serie de aspecte organizatorice.

"Am avut o ședință a birourilor politice municipale ale celor două organizații deoarece am demarat recent campania de strângere de semnături pentru susținerea candidatului ACL la alegerile prezidențiale, dar și pentru a armoniza o serie de aspecte tehnice, precum cele legate de calendarul de acțiuni comune, de răspândire geografică sau de termenele de finalizare a acțiunilor. Obiectivul ACL Constanța este clar: câștigarea alegerilor prezidențiale și sunt convins că vom avea un cuvânt greu de spus în aceste alegeri", a conchis Constantin Chirilă.

Menționăm că la nivelul municipiului Constanța vor fi amplasate, în diferite locații, nouă corturi special amenajate pentru strângerea de semnături a candidaturii lui Klaus Iohannis la prezidențiale.

Comentează știrea

Ovidiu
21 august 2014
Votez Klaus Iohannis presedinte

Zilnic voi spune Votez KLAUS IOHANNIS Presedinte. Pe 10 octombrie 1914 un print german Ferdinand a devenit rege al Regatului Romaniei sub denumirea de Ferdinand l ,un rege iubit de poporul roman sub a carui domnie s-a format Romania Mare. Poate este un semn divin ca dupa 100 de ani sa alegem tot un german , nascut in Romania, Presedintele Republicii , care sa uneasca poporul roman,sa formeze " un stat modern, bazat pe un model liberal de dezvoltare" . Politicienilor damboviteni le este frica Domnule Presedinte Klaus Iohannis pentru ca 20 de ani ne-au mintit si au distrus tara,sacul este gol si nu a mai ramas decit misticismul religios.De ce va votez Domnule Presedinte -va votez pentru prestanta si corectitudinea Dumneavoastra ,ati facut din Sibiu un oras european,civilizat,cu o bogata viata culturala,taxele si impozitele sunt cele mai mici din Romania, . Doresc asemenea sibienilor mandri de Primarul lor sa spun si eu- sunt mandru ca avem un asemenea Presedinte.

Angela
21 august 2014
sustinere candidatura

Unde sunt amplasate corturile respective? Doresc sa semnez pentru candidatura lui Klaus Iohannis. Pe care de altfel il voi si vota.

sindbad
21 august 2014
Prosteala PSD inca merge...

Trebuie mobilizare serioasa, deoarece, se stie ca Dobrogea, Moldova si Valahia voteaza cu gura si nu cu capul...Se pare ca prostimea nici acum nu realizeaza de ce sunt cele mai sarace zone ale tarii, ei voteaza ptr pomana electorala aruncata de ciuma rosie.Cu cat ii tii in foame, cu atat ii prostesti mai usor si le iei votul. Uitati-va in jur...

Gigi
21 august 2014
Mai are de asteptat

Sa semneze si sa voteze ma-sa cu Klaus. Eventual si Basescu cu Udrea ca oricum sunt parteneri de afaceri cu el

nna
21 august 2014
NICIODATA

Fereasca DUMNEZEU de un alt neamt de cacat ,sa vanda si nemtilor? Astia au vandut pe nimic asta vinde cu interes.NU VOTATI NENOROCIREA TARII! Cei ce sunteti romani NEVANDUTI ca pdl si pnl nu va lasati amagiti ca A FOST NUSTIU CARE neamt care a facut ceva NU A FACUT DECAT SA ASERVEASCA TARA NEMTILOR

frog
21 august 2014
idiot

retard esti prietene, stim cu toti unde este locul tau

Răspuns la: NICIODATA
Adăugat de : nna, 21 august 2014
Fereasca DUMNEZEU de un alt neamt de cacat ,sa vanda si nemtilor? Astia au vandut pe nimic asta vinde cu interes.NU VOTATI NENOROCIREA TARII! Cei ce...
UN COLEG
21 august 2014
NNA-NICIODATA

ESTI UN IMBECIL GRANITIC, AI LIMBA PLINA DE CACAT, CATE FUNDURI AI LINS. PLEACA DRACU IN COREA DE NORD CU TOATA FAMILIA. ACOLO ESTE LOCUL TAU.SAU CASTREZA-TE SA NU PROCREEZI DEBILI CA TINE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.46 secunde