Constantin Ancuţa, candidat ADU la Primăria Cobadin, susţinut şi lăudat de deputatul Bogdan Bola

410
Constantin Ancuţa, candidat ADU la Primăria Cobadin, susţinut şi lăudat de deputatul Bogdan Bola - bola-cobadin-1715087601.jpg
Preşedintele formaţiunii Forţa Dreptei la Constanţa, Bogdan Bola, a avut câteva cuvinte de laudă la adresa candidatului din partea Alianţei Dreapta Unită la Primăria Cobadin, Constantin Ancuţa.

Bola a ţinut să spună despre acesta că este un om puternic şi că are toate şansele pentru a ocupa scaunul de primar în comuna aflată la aproximativ 40 de kilometri de muncipiul Constanţa.

Mai mult decât atât, deputatul a ţinut să mulţumească tuturor celor care îi susţin în judeţ pe candidaţii care provin din partea Alianţei Dreapta Unită.

„La Cobadin, candidatul Forța Dreptei Constanța, Constantin Ancuţa, este cu adevărat o forţă și la propriu și la figurat! Un om implicat și determinat, un om care știe administrație publică, a creat acolo o echipă puternică, pregătită să facă față cu brio alegerilor din 9 iunie și să câștige Primăria! Le mulțumim sutelor de localnici care au semnat pentru candidații noștri și ai Alianței Dreapta Unită!”, a transmis Bogdan Bola.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5212 secunde