Constantin Chirilă își pregătește oamenii de campanie pentru Colegiul 4

297
La inițiativa deputatului Constantin Chirilă, vineri, la Murfatlar, a avut loc Consiliul de Coordonare al Colegiului 4 Constanța. Conform statutului Partidului Democrat Liberal, la eveniment au participat 130 de persoane, reprezentând membrii Biroului Permanent de Colegiu, viceprimarii, consilierii democrat liberali din Colegiul 4 și, în calitate de invitați, președinții organizațiilor secțiilor de votare din Colegiul 4.


Fiind prima întâlnire după alegerile locale, pe ordinea de zi s-au aflat probleme organizatorice, prezentarea noilor consilieri și validarea noilor membri ai Biroului Permanent de Colegiu. 

Potrivit comunicatului de presă emis cu privire la eveniment, după prezentarea raportului de activitate al deputatului Chirilă, au luat cuvântul și cei doi primari democrat liberali din Colegiul 4, respectiv Vasile Delicoti, de la Poarta Albă, și Nicolae Anghel, de la Castelu. La inițiativa lui Delicoti, Consiliul de Coordonare de Colegiu a dat un vot de încredere deputatului Constantin Chirilă pentru candidatura sa la un nou mandat de parlamentar pentru alegerile din 9 decembrie 2012.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0644 secunde