Consultări la Cotroceni / Orban: Propunerea de premier a PNL - subsemnatul

196
Consultări la Cotroceni / Orban: Propunerea de premier a PNL - subsemnatul - orban-1580987888.jpg
Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, astăzi, după consultările de la Cotroceni, că i-a prezentat președintelui decizia liberalilor de a susține întrunirea condițiilor pentru declanșarea alegerilor anticipate.

"Propunerea de premier este în conformitate cu hotărârea Consiliului Național, în persoana președintelui partidului, subsemnatul, Ludovic Orban. De asemenea, i-am prezentat președintelui decizia Partidului Național Liberal de a susține întrunirea condițiilor pentru declanșarea alegerilor anticipate", a declarat Orban, citat de Agerpres.

În opinia sa, alegerile anticipate sunt necesare pentru a asigura o reprezentare corectă în Parlament a opțiunilor actuale ale electoratului.

"România are nevoie de o bună guvernare, România are nevoie de un parlament cu adevărat reprezentativ, format din oameni onești, competenți, dedicați servirii interesului public, care să reprezinte cu adevărat interesele, obiectivele și aspirațiile cetățenilor români. România are nevoie de un parlament care să fie oglinda fidelă a opțiunilor actuale ale cetățenilor români și care să poată stabili o majoritate stabilă, care să susțină un guvern care să pună în practică măsurile de reformă, de modernizare, de dezvoltare a României într-un ritm cât mai rapid", a precizat liderul PNL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6012 secunde