Consulul general al Chinei la Constanța a devenit cetățean de onoare al județului

723
Consulul general al Chinei la Constanța a devenit cetățean de onoare al județului - 8bd85bd47a645b5e604aeb3ee604861f.jpg
Pentru merite deosebite în dezvoltarea relațiilor bilaterale, Excelența Sa Wang Tieshan, consulul general al Republicii Populare Chineze la Constanța, a primit ieri din partea Consiliului Județean Constanța titlul de "Cetățean de onoare al Județului Constanța".
Trebuie menționat faptul că Wang Tieshan a fost și ambasador al Re-publicii Populare Chineze în România și în Moldova, Excelența Sa încheindu-și ieri activitatea diplomatică în România.
Wang Tieshan a vorbit despre dezvoltarea relațiilor de cooperare și prietenie dintre România și China, de peste 60 de ani, și s-a arătat foarte onorat să poată contribui la dezvoltarea acestor relații de lungă durată.
Consulul a oferit CJC un tablou care reprezintă simbolul prieteniei pentru poporul chinez, doi ursuleți panda. Și președintele CJC, Nicușor Constantinescu, i-a oferit Excelenței Sale un tablou cu simbolul Constanței, Cazinoul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.323 secunde