Copiii de la Centrul de Zi din Agigea strâng bani pentru activități recreative

954
Centrul de Zi Agigea, ce se află în subordinea Consiliului Local Agigea, a început acțiu-nea de strângere de fonduri "Împreună pentru copiii defavorizați". Evenimentul constă într-o expoziție de mărțișoare cu vânzare. Prima etapă va avea loc în perioada 24 februarie - 4 martie, în incinta Grădiniței din cadrul Colegiului Național Pedagogic "Constantin Brătescu".
Cea de-a doua etapă va avea loc vineri, 25 februarie, la Școala "Ion Borcea" din Agigea care va găzdui aceste mărțișoare ce vor fi expuse spre vânzare.
De asemenea, pe 26 februarie, la ora 10.00, mărțișoarele beneficiarilor Centrului de Zi Agigea vor putea fi cumpărate de la Palatul Copiilor Constanța, unde Asociația Educa-toarelor și Institutorilor din grădinițele constănțene organizează expoziția cu mărțișoare și felicitări "Mărțișorul-vestitor al primăverii".
Mărțișoarele au fost realizate cu eforturi deosebite de copiii beneficiari ai serviciilor sociale oferite de Centrul de Zi Agigea. Potrivit directorului Centrului de Zi Agigea, psihologul Andreea Vasile, fondurile obținute vor fi folosite pentru activități recreative și de socializare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2521 secunde