Video Cozi la Constanţa, la predarea sacilor cu buletine de vot! Organizarea a lăsat de dorit

2818
Cozi la Constanţa, la predarea sacilor cu buletine de vot! Organizarea a lăsat de dorit - whatsapp-image-20240610-at-09094-1718000531.jpeg
Prefectura Constanţa anunţă, într-un comunicat de presă: "Majoritatea secțiilor de votare din municipiul Constanța au prezentat erori în completarea materialelor electorale. Mai mult, au fost cazuri în care nu au ieșit cheile de control, au lipsit semnături sau chiar liste electorale.

Soluționarea acestor probleme a condus la un timp suplimentar de până la 45-60 de minute pe secția de votare, față de cât era alocat inițial, respectiv 10-12 minute. Acest lucru înseamnă că până în momentul de față au fost procesate aproximativ 150 de secții de votare, jumătate din numărul care ar fi trebuit procesat.

În plus, secțiile din municipiul Constanța au început să sosească pentru predarea buletinelor începând cu ora 2:00, față de ora 00:00, iar cele din județ, începând cu ora 6:00.

Resursa umană utilizată este limitată la cei 38 de salariați de la statistică, toți fiind în prezent implicați în activități de preluare și verificare a documentelor, și membrii birourilor electorale județean și municipal, care sunt de asemenea angajați în activități de verificare și contrasemnare a a materialelor.

Pentru a optimiza circuitul documentelor, a fost păstrată și tura de noapte, atât pentru operațiunile din municipiul Constanța, cât și din județ."




foto: captura video


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2439 secunde