Alegeri la Universitatea „Ovidius”. Actualul rector nu are contracandidat

677
1
Alegeri la Universitatea „Ovidius”. Actualul rector nu are contracandidat - danmarceliliescu1716831410-1718001673.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 10 iunie, începând cu ora 10, la Universitatea „Ovidius” are loc alegerea rectorului. Unicul candidat la această funcție este conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, actualul rector.

În cazul în care primul scrutin va fi invalidat (dacă nu participă cel puţin jumătate plus unu din numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele de votare), alegerile vor fi reluate în data de 12 iunie a.c.

Sala P54 (situată în Campus, Corp A) a fost aleasă ca locație de vot pentru desfășurarea alegerilor pentru desemnarea Rectorului UOC, mandat 2024-2029.

Se menține repartizarea electorilor pe cele trei secții de votare, astfel cum a fost stabilită prin HS nr. 23 și, respectiv, HS nr. 25 din 25.01.2024, după cum urmează:
Secția I: Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice, Facultatea de Litere, Facultatea de Psihologie și Ștințele Educației, Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole, Facultatea de Teologie, Departamentul de Pregătire al Personalui Didactic.

Secția II: Facultatea de Arte, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Matematică şi Informatică, Facultatea de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie, Facultatea de Ştiinţe Economice, Cercetătorii titulari, dacă este cazul.

Secția III: Facultatea de Construcţii, Facultatea de Farmacie, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă, Facultatea de Medicină, Facultatea de Stomatologie.

 

Comentează știrea

"Actualul rector nu are contracandidat"
10 iunie

Si de ce oare ? Ori e foarte bun sau " alte mecanisme, metehne fara nici o legatura cu competenta, onestitatea, etc". Are si Ovidus cadre super competente cu moralitate impecabila din experienta directa, si de ce doar 1 candidat ? Fara calificative de orice natura din lipsa de interactiune directa pe rectorul actual ... dar presa ca mai zice.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4305 secunde