Crin Antonescu, nesigur pe susținerea PSD la prezidențiale

156
1

Articole de la același autor

PSD îl va susține pe Crin Antonescu la prezidențiale doar dacă nu are altă variantă mai bună. O spune chiar liderul PNL, care le transmite colegilor săi că partidul are un obiectiv mai apropiat: alegerile europarlamentare. PNL trebuie să obțină cel puțin 25% pentru a putea emite pretenții, zice Antonescu. 

"Mă întreb dacă nu cumva e mai profitabil și... pe public nu mai vorbesc, dar și în sinea noastră, să nu ne tot întrebăm dacă o să mă susțină 

PSD-ul sau nu o să mă susțină", a spus Antonescu. 

Președintele PNL a mai declarat că alegerile prezidențiale de anul viitor nu sunt o competiție ușoară și că nu desconsideră niciun potențial candidat, cu referire la eventualitatea de a-l avea ca adversar în acest scrutin pe prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu, din partea partidelor de opoziție. 

"Eu nu fac glume pe acest subiect. Candidatura la Președinție este o chestiune foarte serioasă. Eu nu desconsider niciun potențial contracandidat. Nu cred că va fi o competiție ușoară, indiferent cine se va alinia la startul ei. Și, până la urmă, orice candidat ar alege PDL, el trebuie respectat ca atare, pentru că este un candidat într-o competiție democratică", a precizat Antonescu.

Comentează știrea

admirator
9 septembrie 2013
sincer, nu cred

PSD este o tarfa cu 10 fete, care adopta intotdeauna Solutia cea mai profitabila pentru ea. A avut nevoie de PNL pentru a veni la putere si imblinzi Occidentul,ca e un partid democrat. Acum, cu frinele in mina si organizatiile din teritoriu, vor vrea puterea totala. Caci asa sunt ei invatati. Iar asta nu se poate obtine cu un presedinte de alta culoare politica. Il pregatesc pe Oprescu in secret, sa fie propus in ultimul moment, datorita "defectiunilor", "greselilor" etc liberale. Vedeti circul dezlantuit in capital de Oprescu si sustinerea (motivatiile) din partea PSD. Normal, Oprescu trebuia sa-si dea demisia si partidul sa-l lase fara sprijin politic, dupa cazul Ionut. Faceti ce vreti, dar... nu va bazati niciodata pe PSD. Iar a ramine marionetaa lor pina in ultimul moment, distruge credibilitatea intregului partid...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3858 secunde