Cine ar putea fi candidatul Forței Civice Constanța la alegerile europarlamentare

161
1
Cine ar putea fi candidatul Forței Civice Constanța la alegerile europarlamentare - fortacivicaculetusipetre-1378653566.jpg

Articole de la același autor

Liderii Forței Civice Constanța, mai exact, președintele Organizației Județene a Forței Civice Constanța, deputatul Dănuț Culețu, și președintele Organizației Municipale Constanța, Mihai Petre, au organizat, ieri, o conferință de presă, la sediul partidului din Constanța. 

În cadrul întâlnirii cu jurnaliștii, au fost abordate mai multe subiecte ce vizează acțiunile ce vor fi organizate de cei din partid pe viitor, cum ar fi Școala de Vară a Tinerilor din Forța Civică, ce va avea loc la Vama Veche, în perioada 12- 15 septembrie. 

Totuși, cel mai fierbinte subiect dezbătut a făcut referire la recentul protocol semnat, sâmbătă, între Alianța pentru Dreptate și Adevăr (FC-PNȚCD) și Inițiativa România Liberală (IRL) care a fost cooptată în ADA, cele trei formațiuni urmând să aibă candidat unic la alegerile prezidențiale și candidați comuni la europarlamentare. 

"Alianța pentru Dreptate și Adevăr consemnează prima încercare reușită de extindere prin cooptarea IRL alături de partidele fondatoare PNȚCD și FC. Interesul nostru este de a avea o listă comună cât mai reprezentativă, pe care să se regăsească nume care au și notorietate și, în același timp, și substanță europeană. La întâlnire au fost invitați și reprezentanți ai Partidului Ecologist. Personal, sunt adeptul elitelor, pentru că acestea au viziune. Astfel de întâlniri au avut și vor mai avea loc și pe plan local", a spus Dănuț Culețu. 

El a adăugat că Alianța pentru Dreptate și Adevăr le oferă românilor o alternativă politică, iar Forța Civică va avea reprezentanți în Parlamentul European și va da un președinte țării. 

"Alianța pentru Dreptate și Adevăr este puternică și începe să construiască o alternativă. Constituirea Alianței pentru Dreptate și Adevăr în noua formulă reprezintă un pas uriaș către unificarea dreptei", a mai spus Culețu. 

La rândul lui, Mihai Petre a declarat că organizația pe care o conduce 

și-a propus mai multe obiective pe viitor, unul dintre acestea fiind cel de a selecta un candidat din cadrul Organizației Municipale a Forței Civice Constanța pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

"După finalizarea Școlii de Vară a Tinerilor din Forța Civică, ce va avea loc în perioada 12-15 septembrie, organizația pe care o conduc va intra în precampanie pentru alegerile europarlamentare. Vreau să avem un candidat propriu, un candidat care va fi propus spre validare mai întâi Biroului Permanent Județean al Forței Civice Constanța. După acest demers, ne dorim ca acest candidat să se afle pe un loc cât mai fruntaș pe lista națională a Forței Civice la alegerile europarlamentare", a spus Mihai Petre. 

Întrebați care ar fi respectivul candidat, atât Mihai Petre, cât și Dănuț Culețu au evitat să dea vreun nume concret. 

Totuși, legat de portretul respectivului candidat, Dănuț Culețu a spus că acesta trebuie să fie cinstit, nepușcăriabil și să se fi remarcat într-un mod pozitiv atât la locul său de muncă, cât și în plan politic. 

Comentează știrea

Canibalulutata
9 septembrie 2013
Paralelogramul fortelor

Forta asta civica o fi una de frecare sau e doar una virtuala,asa cum e democratia din tara asta de douazeci de ani incoace ?! Nu zau,atatea aliante,forte si toate compuse din aceleasi personaje sau tipuri de personaje deja coclite si mucegaite,toxice.....Asa cum inca mai sunt prosti care pot fi fraieriti de interlopi cu vechea chestie cu accidentul,probabil ca sunt si prosti care sa se lase amagiti de escrocii cu tot felul de partidulete,forte,aliante din aceleasi aluaturi PDL,sau chiar UDMR,PSD, etc...Romanii au talent,au factori X dar au si foarte,foarte multa naivitate si prostie,altfel nu se explica tupeul,curajul jigodiilor de a infiinta grupari politice,limpede nu din daruire pentru tara ci din dorinta personala de castig si pozitie de ,,sefu' cel mai tare''.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4262 secunde