Crin Antonescu anunță de la Constanța că va fi președintele României / Galerie foto

617
12

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp, la Sala Sporturilor din Constanța, s-a încheiat întâlnirea tinerilor din USL cu cei trei lideri, Victor Ponta, Crin Anteonescu și Daniel Constantin.

Crin Antonescu a precizat în cadrul întâlnirii că el nu vrea să fie candidat la presedinție ci vrea să fie preșendinte al României. El a mai declarat că nu a avut de ce să își reconfirme candidatura pentru Cotroceni spunând că nimeni nu i-a infirmat acest lucru. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
hohohoho
31 august 2013
in visele lui,

poate....

noni
31 august 2013
cu fata aia de marmota ???

Delirezi !!!!

hehehe
1 septembrie 2013
fata ca fata

(ca mereu a invidiat femeile..... ?!!!) dar cu creierasul ala de gaina.... si simpatiile rosii si estice...

Corina
1 septembrie 2013
dezorganizare

Mitingul a fost o adunătură de așa-ziși simpatizanți - o dezorganizare aproape totală. Dl Ciorbea și dna Cojoc au fost ridicați de pe scaunele oficialităților de la București...În afară de Remus Pricopie nu am cunoscut pe nimeni acolo, în tribuna oficialităților din stânga. Deci, cei doi au fost dați la o parte, cu nerușinare. Nu așa se procedează! În plus, nimeni nu asculta discursurile celor veniți. Mai era ici-colo câte o strigătură...totul a fost un fiasco, ceva de prost gust.

un cunoscător
1 septembrie 2013
ȚEAPĂ

Mesajul este idiot. Adică de ce România pentru tineri. Noi ăștilalți ce facem? Pentru ce votăm?! Sau pentru cine? Iar cuvântarea lui a fost plină de jocuri de cuvinte și de șmecherii. Pentru mine rămâne un șmecheraș simpatic .Nici măcar o frază demnă de un viitor președinte. De fapt de ce s-au adunat aici? Ce au vrut să spună?

gavroche
1 septembrie 2013
n-ai inteles

Romania va fi a tinerilor cu sepci rosii! asta e adevaratul mesaj al lui Antonescu... Asa cum parintii lor au supravietuit comunismului, imbogtindu-se si mimind democratia si beizadelele lor vor mosteni puterea totala in Romania. (Vezi proiectul lui de constitutie.) Asta e visul de aur al Crinutei! Ce sa-i ceri? Atita stie, atita zice. Ca de facut nu are timp, ca doarme. Mai bine viseaza...

Bojidar
1 septembrie 2013
Basescu a facut din Romania o colonie a SUA si UE

În 1978 Crin Antonescu a câștigat olimpiada națională de istorie. Voi astia care nu va saturati sa-l pupati in dos pe Santaj Basescu, fost Traian, ati castigat ceva? Santaj Basescu a facut din Romania o colonie a SUA si UE pentru care ar trebui sa plateasca. Pretentiile presedintelui Romaniei asupra statului de lider regional nu pot fi decat o gluma proasta, deoarece Romania nu mai este un stat independent, fiind o colonie controlata cooperativ de SUA si UE. Despre ce lectii de democratie poate vorbi un personaj care a ramas la conducerea tarii in ciuda unui referendum pierdut, sprijinit, după ce a "șprițuit", de Orban și Tokes ? In cazul lui Santaj Basescu, unicul aspect pozitiv pentru Romania este faptul ca nimeni nu-l mai ia in serios pe locatarul de la Cotroceni, iar bufonii se bucura de o libertate de exprimare mult mai mare decat cea de care beneficiaza presedintii de state serioase. Totodata, chiar si un bufon nu poate sa se joace cu focul fara consecinte. Pana la urma, asemenea jocuri se vor solda cu arsuri, de nici gagica lui Elena Udrea nu-l poate salva. Santaj Basescu "culege" efectele de lunga durata ale consumului de alcool care a condus la "delirium tremens" ( "nebunia alcoolica" ) si deteriorarea creierului,cu alterarea memoriei. Uitati-va ce figura buhaita de alcool are si Monica MACOVEI. Uitați-vă la comportamentul de țoapa a lui Basescu cat si al sustinatorilor cocalarului. Nu mai sunt multi dar au un tupeu obrzanic si agresiv. Ma apuca o sfanta scarba cand vad comportamentul de țoape furioase in calduri. Principiile sunt pentru țoape mai mult o chestiune de estetica, decat una de etica. Principiile sunt bune, dar viata este altceva. Toate afectele ii sunt paralizate de instinctul supravietuirii. Or, de la etica la estetica, atunci cand e vorba de morala si de bun-simt, e – poate – distanta dintre normalitate si neam prost și minte scurtă. Neamul prost nu are simtul masurii, nici al rusinii, nici al ridicolului. In ceea ce face se simte ceva dizarmonic, ceva strident. Ma apuca o sfanta scarba de tot ce inseamna Basescu si acolitii lui care ne aduce aminte de "Foamea Neagră". Lipsa lor de bun simt, de jena intelectuala, sfidarea vointei majoritatii poporului existent intre granitele Romaniei de astazi imi provoaca scarba! P.S. Nu dialoghez cu pupatorii de dos al celui care declara ca: "Demisionez în 5 minute (2007)" sau "va cere după alegeri (2009) desecretizarea dosarului Hayssam".

Constantin
1 septembrie 2013
derbedei

O adunatura de smecheri zaharisiti. Niste nesimtiti. Vai mama lor de maimutoi opariti.

Constantin
1 septembrie 2013
derbedei

O adunatura de smecheri zaharisiti. Niste nesimtiti. Vai mama lor de maimutoi opariti.

gavroche
1 septembrie 2013
@Bojidar

Esti rusofon si prin nume si prin lozincile etalate aici; Crinuta a castigat olimpiada la istorie? Intimplare... dupa aia a ramas 2 ani repetenta la facultate. Ce carti de istorie a scris Crinuta? Dar ce carti a sponsorizat? Are ceva vechime in Parlament. Ce e in urma sa? Nimic. Vid.Ce vrea de fapt Crinuta? Se vede in proiectul noii constitutii, pe care l-a patronat. O tara neguvernabila, lasata la cheremul baronilor locali si beizadelelor lor. O dictatura de grup, drapata in largile falduri ale democratiei. Republica Mazare e exemplul cel mai bun pentru dorintele sale. Dar republica mazare scarbeste pe toata lumea. In plus, uiti cateva lucruri: pentru intrarea in NATO si UE au votat toate partidele, inclusiv PSD/PNL/PC/PRM. Faptul ca reveniti la acest discurs antiOccidental, tipic activistilor de partid si adeptilor Moscovei, va face de ras. Sunteti niste propagandisti de duzina, imbatriniti in rele. Politrucilor! Apoi, "betia" Monicai sau a lui Base sunt teme de scandal de tip demagogic, rezolvate de presa de multa vreme. Daca nu mai aveti ce sa ziceti, bune si astea, nu? Dar cine le mai crede? De acrod, Basescu a fost la massa cu Orban si altii. Poate voi ati stat la sprituri... sau Crinuta, ca orie doamna bine, nu suporta bautura? Dar cand a vazut ca extremismul maghiaroman se intinde, le-a taiat macaroana. Ceea ce nu se poate spune despre Ponta. ... si USL. Inca va mai raportati la un referendum esuat, desi ati furat in draci si ati adus pina si mortii sa voteze? Asta-i nesimtire sau pierderea simtului masurii. Nu mai sunteti conectati la realitate. Stiti ce urmeaza dupa asta... Din cate stiu suntem membrii cu drepturi egale ai UE. Si curind, vor deveni la fel si Moldova si Ucraina. Ati pierdut batalia! Oricum, e preferabil sa fii colonie americano-europeana, decat gubernie ruseasca!

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7231 secunde