USL se mută la mare pentru a-l lansa pe Crin Antonescu în cursa prezidențială

266
USL se mută la mare pentru a-l lansa pe Crin Antonescu în cursa prezidențială - usl-1377623706.jpg

Articole de la același autor

Întreaga elită a USL se va muta, începând de mâine, până la finalul săptămânii, la malul mării. Timp de patru zile, mai marii PNL și PSD, împreună cu organizațiile de tineret vor pune țara la cale și vor pregăti strategia electorală pentru la anul.

Liderii liberali sunt așteptați să sosească la Constanța de mâine după-amiază, când, de la ora 17, la Hotel Golden Tulip din Mamaia se va desfășura ședința Biroului Politic Național al PNL. Însă, grosul liberalilor va ajunge la malul mării abia vineri, când, de la ora 15, se deschide oficial Școala de Vară a Tineretului Liberal. Evenimentul va fi deschis de personalități marcante ale PNL, precum Daniel Chițoiu - vicepreședinte PNL, Norica Nicolai - europarlamentar, Renate Weber - europarlamentar, Florin Alexandru Alexe - vicepreședinte PNL, Gheorghe Dragomir - președinte PNL Constanța, Septimiu Bourceanu - președinte TNL Constanța.

După deschiderea oficială urmează sesiuni de comunicare, moderate și susținute de Tudor Chiuariu, Eduard Hellving și președintele partidului, Crin Antonescu.

Ziua de sâmbătă va aduce la Școala de Vară a TNL și alți lideri ai partidului, însă, cel mai așteptat eveniment politic, al verii chiar, va avea loc după-amiaza, la Sala Sporturilor din Constanța. Mai exact, în prezența liderilor USL, Crin Antonescu, Victor Ponta și Daniel Constantin, se va desfășura evenimentul "România pentru tineri", un fel de lansare oficială a candidaturii liderului PNL în cursa pentru Cotroceni. Cu acest prilej, Crin Antonescu va adresa un mesaj care poate fi socotit ca ținând de proiectul său de candidat. "Avem un eveniment care înseamnă o întrunire mai largă cu mulți tineri din partidele ULS la care mă voi adresa cu un mesaj care poate fi socotit ca ținând de developarea viziunii mele, proiectului meu și în calitate de candidat, dar care nu înseamnă nici desemnarea mea acum candidat, că sunt deja desemnat, nici înscrierea mea în campania oficială, că nu e campanie oficială", a spus liderul PNL.

Pesediștii se mută și ei la mare

Și pesediștii din întreaga țară și-au dat întâlnire, la finalul acestei săptămâni, la mare. Astfel, vineri, 30 august, de la ora 10, în sala de conferințe a hotelului Malibu din Mamaia se va întruni Comitetul Executiv Național al PSD, iar de la ora 15, la Pavilionul Expozițional din Mamaia, va avea loc Reuniunea Grupurilor Parlamentare ale PSD. Seara este dedicată reuniunii Organizației Femeilor Social Democrate.

Ziua de sâmbătă începe cu reuniunea Grupurilor Parlamentare ale USL, urmând ca după-amiaza să aibă loc reuniunea tinerilor USL, participanți la taberele de vară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.354 secunde