"Cristian Diaconescu are CV-ul perfect pentru a fi președinte"

108

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a afirmat, astăzi, că președintele Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, ''are CV-ul perfect pentru a fi președinte'' al României.

"Cristian Diaconescu are CV-ul perfect pentru a fi președinte. A fost ministru de Externe, a fost ministru al Justiției și este un om cu un vast portofoliu de relații internaționale, urmare a funcției de ministru de Externe. El a fost secretar de stat în Ministerul de Externe, deci e un externist sadea, poate prea externist. (...) Cristian Diaconescu a pus și el o cărămidă la ce înseamnă justiția de astăzi, a fost un ministru care nu s-a angajat cu justiția în jocuri politice. Singur nu a putut să curețe justiția de vechile figuri pe care nu le mai repet acum, cu care s-a luptat oarecum doamna Macovei fără succes, cu care m-am luptat eu în continuare cu mai mult sau mai puțin succes, dar acum nu mai sunt în sistem", a declarat Băsescu la Adevărul.ro. 


El a spus că Diaconescu a renunțat la PSD atunci când nu a mai găsit soluțiile de care avea nevoie în acest partid. Totodată, el la—caracterizat pe fostul consilier prezidențial ''o persoană onestă''. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5128 secunde