Elena Udrea:

"În primul tur al alegerilor prezidențiale vom merge cu Cristian Diaconescu"

115

Articole de la același autor

Noul președinte al Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a anunțat că, pentru formațiunea pe care o reprezintă este important să meargă la alegerile prezidențiale din toamnă cu cel mai bun candidat pe care dreapta poate să-l dea.

"Eu, ca președinte al PMP, propun partidului meu să mergem cu can-didat propriu în primul tur al alegerilor, pentru că ajută foarte mult electoratul nostru să vină alături de un partid care este la început, cum este PMP, și apoi în turul doi desigur să-l susținem pe cel mai bun. În primul tur al alegerilor prezidențiale vom merge cu Cristian Diaconescu", a declarat Udrea.

Liderul PMP a precizat că, deocamdată, nu se discută despre formule de tandem, ci despre candidații la alegerile prezidențiale.

Ea a menționat că desemnarea lui Diaconescu nu exclude posibilitatea unui unic candidat al dreptei, acesta având sprijinul PMP dacă își asumă să continue viziunea lui Traian Băsescu pentru România, lupta pentru independența justiției, statul de drept și parteneriatele.

"Dacă vom fi solicitați să discutăm privind un proiect comun al dreptei, vom merge. Nu ne opunem unor discuții, nu ne opunem susținerii unui singur candidat, însă nici nu batem la ușa nimănui", a mai spus Udrea.

Pe de altă parte, Cristian Diaconescu a declarat că nu a existat vreo discuție sau o consultare cu președintele Traian Băsescu înainte de anunțarea lui drept candidat al PMP pentru alegerile prezidențiale.

El a precizat că a fost o discuție în cadrul PMP de o manieră neoficială, de o manieră informală și colegii săi din partid au fost de acord cu această variantă, respectiv cu propunerea ca el să fie candidatul partidului la alegerile prezidențiale.

Reamintim că, sâmbătă, Elena Udrea a fost aleasă în funcția

de președinte al Partidului Mișcarea Populară, ea câștigând funcția în cadrul primului Congres al partidului.

Tot atunci, Udrea a anunțat că PMP îl va avea candidat la alegerile prezindențiale din toamnă pe Cristian Diaconescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1216 secunde