Elena Udrea:

"Partidele de centru-dreapta nu se vor uni!"

149
1

Articole de la același autor

Deputatul Elena Udrea susține că Partidul Mișcarea Populară (PMP), din care face parte, este gata să se alăture oricărui proiect al dreptei unite, dar, luând în calcul discuțiile pe această temă deja purtate, ea consideră că nu va exista o astfel de construcție politică până la alegerile din toamnă, poate doar o înțelegere pentru turul doi al prezidențialelor.

"Mișcarea Populară este gata să facă parte din orice proiect al dreptei unite. Mai mult, acceptă orice inițiativă de unificare, indiferent din partea cui vine. Va susține chiar orice candidat care poate să învingă candidatul PSD, fără să importe din ce partid face parte. Dar, având în vedere momentul de față și câteva discuții care deja au fost purtate, eu cred că partidele de centru dreapta nu se vor uni. Nu până la alegerile din toamnă", a spus Elena Udrea.

Ea a mai precizat că acest lucru nu se va întâmpla deoarece, în pre-zent, sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor partidelor de dreapta și prea slabe caracterele lor pentru a le depăși, chiar și "în ideea măreață de a învinge PSD-ul la prezidențiale". 

Comentează știrea

Basescu
28 august 2016
Buna pt ....TOTI

Nasucul tatasoara fundul sexi corpul de nimfa la au facut si pe Berlusconi sa ofteze...Dar este buna numai pt marinar cu care au furat impreuna toata tara ...DNA ul nu vede

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 5.8852 secunde