Gigi Chiru: "PDL resimte divizarea generată de construcția PMP"

170
Gigi Chiru:

Articole de la același autor

După închiderea urnelor și apariția principalelor exit poll-uri care arătau că PDL-ul a obținut aproximativ 12 % din voturi, au apărut și principalele reacții ale liderilor politici pe plan local. 


"PDL resimte divizarea generată de construcția Partidului Mișcarea Populară și, probabil, în Constanța, electoratul președintelui va influența foarte mult rezultatele finale", a declarat președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru. 


Liderul PDL a votat, ieri, la secția din incinta Școlii nr. 2 situată pe strada Aristide Karatzali din municipiul Constanța.


La ieșirea din secția de votare, el a declarat că este o zi frumoasă și importantă pentru Constanța și că el personal este optimist că PDL va reuși să fie al doilea partid, iar constănțenii vor depăși media de țară a prezenței de vot. 


"Alegerile europarlamentare sunt cele mai importante, pentru că 50% din legislația românească este făcută acolo, la Bruxelles. Astăzi, am dat votul meu l-am dat pentru un viitor european al Constanței", a declarat președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5234 secunde