Victor Ponta: "Suntem dispuși să ne așezăm la masă cu liderii PNL care doresc refacerea USL"

132
1
Victor Ponta:

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta, președinte al PSD, a anunțat, ieri seară, în numele alianței PSD-UNPR-PC, că este dispus să se așeze la masă cu liderii liberali care doresc refacerea Uniunii Social Liberale. 


Potrivit prim-ministrului, rezultatele bune la europarlamentare arată că proiectele și valorile USL au fost păstrate. 


"Oamenii au văzut că nu ne-am răzgândit. Vreau să mă angajez în fața celor care ne-au votat că tot ce am promis vom duce mai departe la îndeplinire. De mâine, și vorbesc în numele USL, avându-i alături pe președinții UNPR și PC, suntem dispuși să ne așezăm la masă cu liderii PNL care doresc refacerea USL, pentru a reporni de unde am lăsat proiectul. Este o mână întinsă, pe care cred că mulți o așteaptă, fără dorința de a profita de acest moment, ci pur și simplu, pentru că mesajul dat de electorat este un semnal foarte clar", a spus președintele PSD. 


El a făcut totodată un apel către celelalte partide politice, reprezentate în Parlament, PDL și PP-DD, să se așeze la masa discuțiilor în interesul comun al țării. "Nu vorbesc despre intrare la guvernare, vorbesc însă despre faptul că putem discuta despre câteva teme majore ale României în perioada următoare", a arătat liderul social-democraților, referindu-se la nominalizarea viitorului comisar european, dar și la poziția României față de Republica Moldova și Ucraina.


Comentează știrea

cetatean
26 mai 2014
alegeri de rahat

toti sunteti niste oameni de nimic (psd) -prosti or fi sa accepte PNL asa ceva- cei care au migrat de la un partid la altul sunt niste ratati si incapabili vor numai sa roada ciolanul- psd daca era singur si nu facea coalitie cu cele 2 partide o luau in bot cum de fapt si merita -au promis multe si n-au facut nimic, (ba au facut ravagii si distrus tara ) ti se face lehamite cand ii vezi la tv cu cata nerusinare mint in fata si poporul prost ii crede

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5921 secunde