Gheorghe Slabu: "Am votat pentru o schimbare radicală!"

198
2
Gheorghe Slabu:

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu, Gheorghe Slabu, a votat, ieri, la orele prânzului, la secția de la Școala nr. 30 "Gheorghe Țițeica". 


După ce a participat, dimineață, la slujba religioasă ținută la Catedrala "Sfinții Arhangheli Petru și Pavel", Gheorghe Slabu a sosit la vot alături de soție și a declarat, la ieșirea din cabină, că a votat pentru o schimbare radicală. 


"Am votat pentru schimbare, vrem să mergem în Parlamentul European să apărăm interesele oame-nilor și să atragem către Constanța cât mai multe fonduri europene. De asemenea, trebuie să veghem pentru independența justiției", a declarat președintele PPDD Constanța.


Comentează știrea

click the next internet site
19 iulie 2014
click the next internet site

fake hermes bag Stiri Politică : Gheorghe Slabu: "Am votat pentru o schimbare radicală!" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online click the next internet site http://magnesioprodotti.com/config/database/9e86a6f1fc75478aa8aa288e9243c65d.asp

their website
20 iulie 2014
their website

boutique hermes paris Stiri Politică : Gheorghe Slabu: "Am votat pentru o schimbare radicală!" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online their website http://bioterapianutrizionale.eu/js/hermes-handbags/hermes-replica-leather-handbag-fdh8pm-xmgkfz-eedkm1-3kofpb.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.494 secunde