Ce a spus Traian Băsescu despre scorul Partidului Mișcarea Populară

191
1
Ce a spus Traian Băsescu despre scorul Partidului Mișcarea Populară - ceaspustraianbasescu-1401208519.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a afirmat, ieri, că scorul obținut de Partidul Mișcarea Populară (PMP) la alegerile europarlamentare de duminică nu este entuziasmant, dar este unul bun pentru un partid înregistrat în 29 ianuarie 2014.

"Nu a fost un scor entuziasmant, dar a fost un scor bun pentru un partid care s-a înregistrat pe 29 ianuarie 2014", a spus Băsescu, întrebat cum apreciază scorul obținut de PMP la euroalegeri.

Președintele Traian Băsescu a făcut aceste declarații la Aeroportul "Henri Coandă", înaintea plecării sale la Bruxelles, unde va participa la dineul de lucru al șefilor de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene, în formatul Consiliului European.

În urma alegerilor de duminică, PMP a obținut 6,21% din voturi, potrivit rezultatelor anunțate de Biroul Electoral Central. Cel mai mare procent chiar și peste media pe țară a fost înregistrat în județul Constanța, unde PMP a luat 11,18%, după PSD și PNL, dar înaintea PDL. 

Comentează știrea

taranistul
2 iunie 2014
Rusinica parasutisto

Tanti Udrea parasutista ,poate sa o ia si pe parasuta de Stavrosita ,pe puliticianu Dan Diaconescu, pe eminenta Vadim si pe Culetu si sa faca un partid al ratatilor.Tomac a fost pus interimar de tolomac ce este.Bravo Chirule i-ai traso lu tanti nutii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5712 secunde