Deputatul Florin Gheorghe: "PMP a devenit a doua forță politică în municipiul Constanța"

408
Deputatul Florin Gheorghe:

Articole de la același autor

Rezultatele finale anunțate în municipiul Constanța au dat motive de bucurie celor de la Organizația Municipală a Partidului Mișcarea Populară, condusă de deputatul Florin Gheorghe. El a anunțat că, în urma scrutinului de duminică la alegerile europarlamentare, PSD a obținut în municipiul Constanța un procent de 33,31%, PMP - 13,74%, candidatul independent Mircea Diaconu - 12,90%, PDL - 8,74%, PNL - 8,29% și Forța Civică - 5,37%, celelalte partide fiind sub pragul electoral. 


În acest context, Florin Gheorghe a ținut să le mulțumească alegătorilor din municipiul Constanța pentru votul acordat duminică, care au făcut din Partidul Mișcarea Populară a doua forță politică a municipiului. 


"13,74% dintre voturile constănțenilor au creditat tânărul partid Mișcarea Populară. Le mulțumesc tuturor constănțenilor care mi-au acordat încredere mie și proiectului Mișcarea Populară pe care l-am demarat abia în primăvara acestui an. Nu vreau să vă spun cât de bucuros sunt pentru faptul că alegătorii constănțeni, aceeași care m-au votat și pe mine în decembrie 2012, și-au menținut încrederea în mine și în valorile pe care eu doresc să le promovez în politica românească. Când spun acest lucru, mă refer la rezultatele din secțiile de votare din colegiul meu, care au fost chiar mai bune decât la ultimele alegeri", a spus Florin Gheorghe. 
Totodată, el le promite constănțenilor că, în anul 2016, Partidul Mișcarea Populară va deveni principala forță în municipiu. 


"Și eu, ca și voi, dragi constănțeni, vreau ca orașul meu să arate ca un oraș european, modern, curat, prosper, dezvoltat și iubit de toți românii. Vă mulțumesc, constănțeni!", a transmis președintele Organizației Municipale Constanța a PMP, deputatul Florin Gheorghe. 


Și președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, ieri, că PMP este mulțumit de scorul pe care l-a obținut la alegerile europarlamentare, deoarece, la patru luni de la înregistrare, partidul a reușit să treacă de primul test, cel al alegerilor europarlamentare, și a obținut scoruri bune în București, Constanța, Târgoviște, Drobeta Turnu Severin și Piatra Neamț. 


El a spus că PMP este pregătit să discute cu PDL și cu toate partidele de centru-dreapta pentru a realiza o platformă comună care să dea semnalul că există unitate în acțiune pe centru-dreapta pentru mai multă eficiență în toamnă. 


"PSD, cel care viza să obțină peste 40%, nu a obținut nici el acest scor, e la 37% și asta arată că puterea pesedistă poate fi învinsă dacă există suficientă înțelepciune din partea forțelor de centru-dreapta", a mai declarat Eugen Tomac. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0558 secunde