Eugen Tomac: "Este exclus ca PMP să continue fără Elena Udrea"

209
1
Eugen Tomac:

Articole de la același autor

Președintele interimar al PMP, Eugen Tomac a declarat că este exclus ca PMP să-și continue activitatea fără Elena Udrea, afirmând că aceasta este un lider important al partidului și că toți cei care susțin proiectele președintelui Traian Băsescu sunt bineveniți în Mișcarea Populară.

Tomac a fost întrebat dacă la ședința Colegiului Național al PMP s-a pus problema ca partidul să continue fără Elena Udrea.

"Nu, este exclus! Exclus, doamna Udrea este un lider important al partidului nostru și noi ne-am asumat foarte clar poziția, și toți cei care susțin proiectele președintelui Traian Băsescu sunt bineveniți în Mișcarea Populară", a răspuns Tomac.

Deputatul a mai fost întrebat dacă Udrea a fost prezentă la Colegiul Național al PMP și dacă a fost criticată de unii membri ai acestui partid.

"A fost prezentă și doamna ministru Elena Udrea, au fost prezenți toți președinții organizațiilor noastre județene și parlamentarii PMP. S-a discutat despre succesul Mișcării Populare, obiectivul nostru a fost să facem față acestei competiții. A fost o competiție extrem de importantă", a precizat Tomac, arătând că PMP a obținut la europarlamentare "un rezultat bun". 

Comentează știrea

eu
7 iunie 2014
din popor

... de ce nu o iei acasa ...daca te tin nadragii..., si daca isi da acordul basescu..., si daca este asa de indispensabila

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6381 secunde