Cristian Radu susține prezența unei trupe de intervenție rapidă a Jandarmeriei, în Mangalia

327
2
Cristian Radu susține prezența unei trupe de intervenție rapidă a Jandarmeriei, în Mangalia - cristianradu1354548196-1357829866.jpg

Primarul Cristian Radu a participat, azi, la ședința de bilanț a Detașamentelor de Jandarmi din Neptun. Cu această ocazie, inspectorul șef al IJJ Constanța, colonel Costică Cojoc, a înmânat diplome de excelență edilului Mangaliei și directorului RAAPPS, Mitică Popescu. De asemenea, au fost acordate diplome de merit plt. maj. Florin Pricop, plt. Pompiliu Mistodie și plt. maj. Daniel Lupu.


La reuniunea jandarmilor au mai fost prezenți colonelul Cristian Pocean și plt. adj. șef Mihai Danciu din cadrul SPP, primarii din 23 August și Costinești și adjunctul comandantului Poliției Mangalia, comisar-șef Valentin Mustățea.


În cadrul întrunirii, au fost trecute în revistă cele mai importante activități desfășurate de jandarmi în anul 2012 și modalitățile de creștere a gradului de eficientizare din timpul misiunilor. Primarul Mangaliei și-a exprimat dorința de a avea în municipiu o trupă de intervenție rapidă a jandarmilor, care să acționeze ori de câte ori este necesar.


"Pentru că discutăm de siguranța cetățeanului, eu îmi doresc, în calitate de cetățean, ca prezența dumneavoastră în teren să descurajeze orice act care vine în contradicție cu legea. Este nevoie de o trupă de elită care să își desfășoare activitatea în Mangalia. Am constatat că infracționalitatea este mai ridicată în unele zone și perioade ale anului, iar unii dintre cei care încalcă legea vin apoi să ceară ajutoare sociale de la Primărie. Vom lua măsuri pentru îndepărtarea acestor indivizi, printr-o bună colaborare cu Jandarmeria", a precizat edilul Cristian Radu.


Comentează știrea

Dan
10 ianuarie 2013
Perfect!

In sfarsit, o actiune benefica,cu conditia ca acei jandarmi sa fie realmente dedicati muncii lor de starpire a scursurilor din Mangalia si de a baga frica in potentialii alti trecatori dubiosi din alte parti. Succes!

Gogu
10 ianuarie 2013
Atentie

Draga redactie, din pacate actiuena a avut loc azi 10.01.2013 si nu ieri asa cum precizati in articol. Putina atentie nu strica vs mangalia tv

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2945 secunde