Critici dure ale ecologiștilor la adresa președintelui Klaus Iohannis

199
Critici dure ale ecologiștilor la adresa președintelui Klaus Iohannis - ecologisticritici-1655133616.jpg
„Declarațiile preşedintelui Klaus Iohannis, lipsite de solidaritate civilă cu privire la forma apărută în presă a legilor securității, nu au generat decât dezbateri TV şi un anunț de protest din cauză că serviciile de informații sunt lăsate să își creeze propriile legi. 45 de ONG-uri au emis solicitări de clarificări şi o serie de întrebări cu privire la aşa-zisul draft”, susține Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român (PER).


Partidul Ecologist Român a reacționat printre primii şi a condamnat forma modificărilor apărută în presă. Circuitul neobişnuit şi caracterul secret al modificărilor, lipsa de transparență și a dezbaterii publice, inexistența unui autor, asumat precum şi caracterul nedemocratic al modificărilor legislative sunt punctele pe care ecologiştii le amintesc în cadrul acestui comunicat, scrie stiripesurse.ro.


Partidul Ecologist Român consideră că reprezentanții serviciilor de informații ar trebui să fie mai discreți în activitatea lor, că o democrație nu se consolidează sporind puterile serviciilor asupra civililor cu încălcări ale drepturilor omului și în niciun caz lărgind influența acestora în Justiție. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0881 secunde